Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

Здійснено напад на родину рівенського підприємця

11 грудня 2009, 10:55

Черговий напад на родину підприємця в Рівному. Зловмисники діють за одним сценарієм. Вдираються в масках до помешкань, б'ють власників і забирають сейфи.

Подружжя із Квасилова вже кілька днів перебуває в міській лікарні Рівного. На його оселю напали невідомі в масках, відлупцювали господарів і вкрали сейфа.

Тетяна, постраждала:

- Весь чорний одяг, тільки прорізи для очей. Вони здебільшого розмовляли російською. Вдарили, зігнули, наділи скотч на обличчя. Потім руки, потім запитали, хто є в хаті. Пішли в хату.

Михайло Мельник, співробітник УМВС України в Рівненській області:

- Увірвалися п’ятеро осіб в масках чорного кольору, нанесли тілесні ушкодження її чоловікові, забрали сейф, в якому знаходилися 80 тис. гривень, 400 євро та золоті прикраси.

Викрити зловмисників правоохоронцям поки що не вдалося. Улітку ж за схожим сценарієм напали на родину директора одного з базарів Рівного. Його дружину зв’язали й катували праскою. Тоді теж забрали сейфа, щоправда, в ньому лежала зброя бізнесмена.

Ярослав Голомша, керівник УМВС України в Рівненській області:

- На всі ці злочини, які не розкриті, у нас одна відповідь. Може, вона не подобається журналістам, але ми продовжуємо роботу в правильному напрямку. І через тривалий час, не скоро, ми знову зустрінемося.

З Рівненської області Тетяна Корпусова, Богдан Кравчук, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.