Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

Школярі на велосипедах грабувала перехожих на Львівщині

16 грудня 2009, 13:10

Грабіжники на велосипедах. Швидко під’їжджають, висмикують сумочку й дають драла. За такою схемою на Львівщині заробляли на цукерки двоє школярів. Хлопці вкрали навіть велосипеди, на яких їздили на справу.

Літня мешканка Яворова звернулася до міліції з доволі нестандартною заявою. Жінка розповіла: її пограбували велосипедисти, коли поверталася ввечері зі служби Божої. Під’їхали, вирвали сумочку з рук та втекли.

Юрій Квас, старший дільничний Яворівського РВ міліції:

- Звернулася жителька міста Яворова про те, що невідомі особи, підлітки на велосипедах вчинили по відношенню до неї крадіжку жіночої сумочки.

За два дні грабіжників-велосипедистів затримали. Ними виявились двоє учнів 9 та 10 класів. Свій транспорт школярі також вкрали. Їхні жертви необачно залишили своїх двоколісних коней поблизу магазинів та дворів. А наштовхнув підлітків на такий вчинок переглянутий фільм. Там вони й побачили саме цю схему злочину. Триває слідство. Велосипеди повернуть власникам. А долю хлопців вирішить суд.

Руслан Домніцак, керівник Яворівського РВ міліції:

- На даний час по даному факту порушили кримінальну справу, проводяться слідчі дії. Крім того, перевіряються особи на причетність до інших злочинів. В нашій практиці таке пограбування вперше.

Уляна Сенько, Андрій Козлов, Львівська область. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.