Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

Житомирські кватрирні крадії не цуралися навіть їжі та харчів

11 січня 2010, 11:08

Криза вплинула на житомирських квартирних злодіїв. Якщо раніше вони виносили з осель гроші, золото, побутову техніку, то тепер не гребують одягом, взуттям і навіть харчами. Награбоване збувають на столичних і житомирських базарах. Наприклад, двоє затриманих молодиків встигли обібрати два десятки помешкань.

Якщо у ваших вікнах темно, ми йдемо до вас - за таким принципом більше місяця працювали квартирні злодії у Житомирі. Щоб перевірити, чи є хто дома, дзвонили у двері. Коли ж ніхто не відчиняв, сміливо заходили до помешкання. Щоправда, нетрадиційним способом.

Затриманий:

- Там, где форточки были открыты. Где не были открыты, выбивали. Так проникали. Через балконы проникали тоже. Ломали балконы.

Затриманий:

- Брал золото, компьютеры, вино и еду.

Хлопці - справжні професіонали. Окрім відбитків взуття слідів не залишали. Досвід у цій справі мали неабиякий: за своє злочинне хобі вже сиділи в тюрмі. Цього разу гадали, все буде гаразд. Помилилися.

Сергій Горемикін, керівник відділу Корольовського РВ міліції:

- У зв’язку з тим, що зазначені особи раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, дані обставини будуть враховані судом під час призначення покарання.

Тим часом, самі затримані впевнені: у тім, що стали на слизьку доріжку, винні обставини та суспільство.

Затриманий:

- Не работал. Так как ранее судимый, обращался - не брали.

Правоохоронці кажуть, таких злочинів було б менше, якби власники дбали про безпеку своїх осель. Ставили ґрати на вікна, надійні замки на двері, або ж просто підтримували добрі стосунки з сусідами.

Олександр Райковський, Андрій Танський. Житомир. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.