Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

Донецькі правоохоронці затримали віртуоза кишенькової справи

7 квітня 2011, 13:15

Кишенькового злодія впіймали в Донецьку. 47-річний класик кримінального жанру заробляв на роззявах, щонайменше, півтори тисячі гривень на день. Таким бізнесом годувався більше 20-ти років. І попався на черговому гаманці.

Ось так невимушено жінка позбулася мобільного телефона. Так само зникає й гаманець із готівкою. Доки ви щось купуєте, або просто дивитесь на товар, кишенькарі не сплять. Одного з віртуозів крадійської справи затримали донецькі правоохоронці.

Вікторія Симон, оперуповноважений Донецького МУ міліції:

- В данное время он отрабатывается на причастность к другим карманным кражам в городе. Уже выявлено 7 фактов, в которых он сознался.

Так 47-річний чоловік заробляв на життя та наркотики. Починав відточувати свою майстерність ще на початку 90-их.

Вікторія Симон, оперуповноважений Донецького МУ міліції:

- Ему необходимо около 1000 гривен в день на очередную дозу. В связи с этим он каждый день выходил на маршрут и, по его словам, он зарабатывал в день около полутора тысяч гривен, то есть, 1000 гривен на наркотики и 500 остается на жизнь.

Роззяв часто видивлявся на зупинках. Далі - за жертвою до переповненого громадського транспорту.

Затриманий:

- Начинаю простукивать карманы вот таким движением - либо по заднему карману, либо переднему, или боковому. Залазим двумя пальцами, иногда используем пинцет. Пинцет используют те, у которых уже руки нечувствительные. Если тихонечко отработать, в троллейбусе можно 2-3 кражи совершить. Контролеры нас не трогают, а в троллейбусе народ меняется.

Його затримали на гарячому просто в маршрутці. Уже згодом розповів міліції - працював не лише в транспорті, а й на базарах.

Затриманий:

- Я иду с пакетиком, создаю видимость покупателя. Например, продавцу говорю, чтобы достала ту вещь, а вот эту вещь тяну со стола. Пока она доставала ту вещь, взял, спокойно положил в пакет, и стою, разговариваю. Есть чисто по проходняку. Есть то, что мне понравилось - я - оп! За пакет, прошелся, убедился, что продавец не заметил, как я это помыл, и спокойно ухожу.

Тепер спритникові світить чималий термін за ґратами. Своє по базарах та автобусах цей кишеньковий злодій уже відходив.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Затримали щоб набратись досвіду або прибрали конкурента
Руслан 07.04.2011, 13:38 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.