Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

В Івано-Франківську розбійник важко поранив касира інтернет-кафе

22 квітня 2011, 12:30

Постріли лунали в Івано-Франківську. Там напали на інтернет-кав'ярню. Від дій розбійників постраждав 23-річний касир. Парубка ледве не вбили за 4 тисячі гривень.

У лижвяній масці та з дробовиком у руках він увірвався до інтернет-клубу.

Василь Варцаба, керівник УМВС України в Івано-Франківській області:

- Відбулася боротьба із цим касиром. Той наче подумав, що це муляж, не справжня зброя. Він з ним почав боротися, той відскочив і зразу вистрілив. Забрав 4 тисячі гривень і втік.

Його шукали кілька днів по всьому місту, а знайшли за кількасот метрів від об`єкту нападу. Затриманий нападник тепер розповідає: так про сім'ю дбав. Хотів купити пральну машину, та грошей не вистачало. Тож довго не думав - взяв обріза, якого знайшов на озерах під час риболовлі, і вирушив на заробітки.

Затриманий:

- Він почав кричати своєму напарнику, що зброя настояща, і накинувся на мене, схапав за шию, і намагався повалити на землю. Я відскочив, хотів налякати цього, що пішов на мене, почав піднімати обріз, вздьорнув курок, відвів в сторону і вистрелив, і побачив, що поранив касира.

Понад шість годин медики складали докупи роздроблену пострілом руку касира. Нині його стан стабільний, проте тяжкий - дріб прошив плече і груди, та застряг у легені.

Андрій Піхманець, травматолог:

- Доставлено пацієнта з наскрізними пораненням плеча. Відкритим переломом плечової кістки з пошкодженням кістки і артерії, а також проникаюче поранення грудної клітки... Гемопневмоторекс.

Життя постраждалого все-таки врятували. Та лікарі кажуть: 23-річний хлопець може втратити кінцівку. Тим часом, слідчі працюють із його кривдником. Щонайменше, дві статті йому вже гарантовано: розбійний напад з метою пограбування та замах на вбивство. Ці подвиги потягнуть на 15 років позбавлення волі.

Володимир Гарматюк, Олексій Сітало.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.