Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

Мародери в Донецькій облдержадміністрації

9 квітня 2014, 23:44

Донецька обласна адміністрація третю добу в облозі проросійськи налаштованих мітинґарів. Працівники скаржаться на протестувальників, адже з приміщень зникли державні гербові печатки. Непереливки й мешканцям навколишніх будинків.

За останню добу барикади навколо Донецької обладміністрації зміцніли й зросли. У деяких місцях вони сягають двох метрів. По периметру ходять молодики з битками. Спілкуватися на камеру відмовляються.

- Комментарии не даем. Хватит уже.

В адмінбудівлі в усіх кабінетах все догори дриґом. Понівечені меблі, розкидані речі.

Олена Малютина, в.о. керівника управління Донецької облдержадміністрації:

- Вчера было ощущение, хотелось все отмыть "Доместосом", а сегодня ощущение изнасилованного, не отмыться, не очиститься, не отбелиться. То, что творится сейчас в администрации - это даже не вандализм и мародерство. Это в извращенной форме, извращенная фантазия. Минимум, что они там вытворяют - это обустроенный общепит. Максимум - это обгаженные кабинеты.

Нападники викрали копію пальми Мерцалова - символ Донецька був у холі на першому поверсі. Та найголовніше - з кабінетів зникли гербові печатки структурних підрозділів адміністрації.

Олена Малютина, в.о. керівника управління Донецької облдержадміністрації:

- Мы сделали официальное заявление, что все печати облгосадминистрации и структурных подразделений по списку, который мы указали в фейсбуке, они не действительны. Все документы, изданные с этими печатями начиная с 6-го апреля и по какой-то момент, когда это будет восстановлено или еще как-то, будут считаться недействительными.

Непереливки нині й мешканцям будинків, які поряд з адмінбудівлею. Люди скаржаться на гамір та підозрілих молодиків, які постійно вештаються подвір'ями.

Олександр, мешканець м. Донецька:

- В связи с тем, что там происходит, тут, во дворе, постоянно пьянки и тому подобное происходит.

- Я б ракету пустил бы сюда. Что это за быдло поприезжало? Это не донецкие, которые вот это быдло, которое тут сидит. Это не донецкие. Мне не нравится то, что они устроили срач, накидали всякой... и сидят там чай, блин, пьют. Пусть домой... чай пить! Извините.

Тим часом біля будівлі СБУ нині тихо. Відучора тут розібрали барикади, але пошкодженої тротуарної плитки ще не поновили.

Сергій Вендін, Олександр Осадчий
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
в донецке собираются создать свою армию. это вообще что? а дальше? кто-то будет реагировать?
gannibal viktor 11.04.2014, 12:36 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.