Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Секс і почуття

Вибрати дату
RSS

У Києві двоє чоловіків намагалися згвалтувати 16-річну дівчину

4 квітня 2011, 12:52

Ґвалтівник повернувся, і вже не сам? На столичному масиві Троєщина вже другий день шукають двох чоловіків, які в підвалі будинку намагалися зґвалтувати 16-ти річну дівчину, що поверталася зі школи додому.

Поки правоохоронці шукають чоловіків, які напали на школярку, вулиця Сабурова, де все сталося, живе чутками. Найбільше налякані дівчата-підлітки.

Школярка:

- В школе рассказывали, что девочку пытались изнасиловать, и еще одну девочку зарезали.

- А кто рассказывал?

- Одноклассники.

Школярка:

- По всем улицам в новостройках, по домам заходили беркута, проверяли все.

Школярка:

- До Нового года был маньяк, постоянно висели фотороботы, и все такое, но прошло, что он то ли на Оболонь переехал…

Двірники, котрі працюють біля будинку, розповідають, що правоохоронці ретельно обстежували всі підвали й під'їзди. Тож уява змальовує страшні картини.

Місцевий мешканець:

- Не попытка, а, говорят, изнасиловали и убили, говорят.

Двірник:

- Вообще проверяли ходили все подвалы, закрытые были, и закрытые были все подвалы.

Натомість у столичній міліції людей заспокоюють: школярка зуміла втекти від нападників.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Дівчинка поверталась зі школи, зустрілася з двома невідомими чоловіками, які затягнули її до підвалу, здерли з неї одяг, і намагалися її зґвалтувати. На щастя дівчині, вдалося втекти з підвалу.

Правоохоронці кажуть, що мають опис чоловіків, тож сподіваються їх швидко знайти.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Працівники міліції працюють, робили поквартирний обхід, розмовляли з продавцями місцевих магазинів, з іншою категорією громадян, вже мають певні напрацювання.

А ось чоловік, що мешкає в тому під'їзді, де скоєно спробу зґвалтування, взагалі не йме віри постраждалій. Він переконаний: якби в під'їзд хтось тягнув дівчину, він би чув.

Сергій, мешканець будинку:

- В это время я выходил курить, как рассказали милиционеры. Я выходил курить - ни шума, ни крика, ничего подобного не было. И как бы совсем эти факты, которые девушка говорит, не совпадают. Я живу на первом этаже, у меня окно открыто. Так как она говорит, что ее затягивали силой, - то было бы слышно, как она кричит.

Останнім часом у столиці почастішали спроби зґвалтування школярок. Так, місяць тому в Дарницькому районі в ліфті чоловік намагався поглумитися з 14-річної дитини. Дівчині вдалося втекти, а зловмисника одразу ж затримали. Ґвалтівником виявися п'яний киянин, що не міг пояснити своїх дій. Восени ж кілька нападів на дівчат скоїли на Троєщині. Тоді невідомий зґвалтував одинадцятирічну школярку, а за тиждень напали на іншу неповнолітню. Злочинців так і не спіймали. Місцеві почали говорити про маніяка-педофіла.

Ірина Винокурова, Кирило Коротких.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.