Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Суспільство

Вибрати дату
RSS

На Луганщині павук з пакета з насінням укусив 10-річну дівчинку

24 листопада 2011, 09:51

На Луганщині павук укусив десятирічну школярку. Він був у пакеті з насінням, яке батьки дівчинки придбали у крамниці. На щастя, членистоногий виявився не отруйним, і сім'я потроху оговтується від шоку. Вася ж - а саме так назвали павука - живий-здоровий, і зимує у склянці.

Постраждала (показує):

- На этом пальчике…

Насіння Ярославі купив батько у крамниці. Дівчинка відкрила пакета, щоб витягти ядра. Аж тут відчула пекучий біль.

Ярослава Загороднова, постраждала:

- Я засунула руку в пакет, и меня сразу укусил паук. Да, я испугалась. У меня даже кровь из пальца потекла…

Батьки не розгубилися і встигли спіймати павука, що мав намір накивати лапами. Бранця поклали в банку, й разом із донькою повезли в лікарню. Там заспокоїли: небезпеки для здоров'я дівчинки немає.

Ольга Загороднова, мати постраждалої дівчинки:

- А паук - он упал на землю и не двигался. Мы на всякий случай паука поймали, в баночку посадили. Папа взял Ярославу, отвез на "скорую", и паука, показать, ядовитый он, или нет. Сказали, что все нормально, наблюдайте за ребенком. Чтобы температуры не было, аллергических никаких реакций не было.

У "швидкій" сказали, що в насінні запорізького виробництва був паук-кругопряд. Вони не отруйні. А ось як потрапив кусака до пакета зі смаженим насінням - загадка. Членистоногого передали зоологам. Вони назвали його Васею й оселили у склянці.

Любов Верещага, зоолог:

- Почему-то, все его боятся, кричат: "Убери его, он злой, нехороший!" Ну, что в нем нехорошего? Тем более, неядовитый паук. Тем более, он спит - зима.

Навесні Васю відпустять на волю - в ліс. Батьки ж дівчинки вирішили насіння в пакетах більше не купувати. Та позиватися проти виробника наміру не мають.

Євген Соломін, Микола Рижченко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Вообще-то пауки самые что ни на есть членистоногие.
Пауки не членистоногие вообще-то
Гость 27.11.2011, 12:12 ответить
Членистоногое. Не насекомое, но членистоногое ;)
Rud 28.11.2011, 13:51 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.