Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Свідок

Вибрати дату
RSS

Корови замордували чоловіка на Вінниччині

27 липня 2017, 22:13

Місцевий фермер кілька років тому прихистив безхатька Андрія, а нині віддає йому останню шану. Розповідає, бідолашному добряче дісталося у житті. Чоловік кілька років тому овдовів, падчерка одразу вигнала його з оселі. Тож знайшов прихисток у Гришівцях.

Того фатального дня Андрій був неподалік ферми. Світлана, доярка на фермі, саме пригнала худобу з поля. Сама ж обідала в затінку неподалік. Та щойно повернулася назад - від побаченого втратила мову. Чоловік лежав ледь притомний. Але пояснити, що з ним сталося, не міг. Жінка викликала швидку. За його життя впродовж кількох годин боролися реаніматологи, але марно.

Хто ж міг так жорстоко побити безхатька й за що? Виявилося, це справа рук не людей, а тварин! Ймовірно, Андрій хотів напитися води, і саме це спровокувало агресію бика. Бо корови чужинців на своїй території не люблять.

Нині у поліції чекають висновків судово-медичної експертизи. Поки розглядають смерть чоловіка як нещасний випадок. Тим часом місцеві обіцяють доглядати за могилою Андрія. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.