Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Свідок

Вибрати дату
RSS

Смерть через пияцтво чергового лікаря: травмована в ДТП 8-річна дівчинка могла вижити!

8 серпня 2017, 17:59

Днями під Києвом сталася жахлива трагедія. На трасі зіткнулися ВАЗ та "Опель". У суцільному місиві з металу миттєво загинули шестеро людей. Вижили лише чоловік та школярка. Тяжко травмованих їх привезли до Бориспільської лікарні. Восьмирічна дівчинка мала шанси вижити після страшної аварії. Втім, дитина померла, а її рідні кажуть: медик, що приймав дівчинку, був п'яним. Вони бачили - лікар разом із медсестрою ледь тримався на ногах. А запах перегару був настільки потужний, що приховати його було неможливо.

Родичі одразу звернулися до колег п'яного, аби ті замінили лікаря. А результат тестування нетверезого медика шокував правоохоронців - 1,7 проміле, це перевищення допустимої норми у 8,5 разів. Виявляється, цей медик навіть лікувався від алкоголізму. Сьогодні ж охочих до чарки вже звільнили.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
бабі 117 років вона герой України
ВСЕ ЖРУТ ВОДКУ, менты врачи. страна класс
ИВАН 08.08.2017, 18:08 ответить
Серіал "«Смерть не у раю»"
Серіал "«Смерть не у раю»"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.