Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Свідок

Вибрати дату
RSS

За новим законом школярів можуть позбавити уроків музики та фізкультури

1 жовтня 2017, 15:07

Вчителі фізкультури та музики у школі можуть стати непотрібними. А все через новий закон про освіту. За ним дітям дозволять не ходити на ці уроки, якщо учні займаються у  спортивних секціях або ж у музичних закладах. Як самі педагоги реагують на такий "подарунок" до дня вчителя?

Закон про освіту вже набув чинності, і тепер школярам необов'язково бігати кроси на шкільних майданчиках. А заняття у спортивній секції учням можуть зарахувати як обов'язкові години на уроці фізкультури. Та ось самі  вчителі  не в захваті від  новацій. Переживають, чи не залишаться без роботи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Мета уроків музичного мистецтва - виховання не музиканта, а ЛЮДИНИ!
Тому у нас в загальноосвітній школі, та в музичній школі різні задачі. В класі музичну школу відвідують 3-5 учнів. Якщо ми йдемо у Європу, то в жодній країні уроки мистецтва не відміняють. З давніх часів уроки мистецтва були обов'язковими предметами.
Людмила 16.10.2017, 20:13 ответить
дура
pospishaiko 19.02.2018, 13:43 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.