Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Свідок

Вибрати дату
RSS

В аеропорту "Київ" презентували новітню систему біометричного контролю іноземців

21 грудня 2017, 17:04

Перевірка іноземців по-новому. Вже з 1 січня громадяни 71 країни під час в'їзду в Україну будуть зобов'язані здавати відбитки п'яти пальців для ідентифікації. Крім того, вони повинні завчасно надсилати повідомлення про мету перебування. В аеропорту "Київ" презентували новітню систему біометричного контролю іноземців. Процедура верифікації триває лише кілька хвилин і відповідає всім європейським стандартам, запевняють у Держприкордонслужбі.

Відбитки пальців звіряють із базою Інтерполу. У випадку якщо українські правоохоронці виявлять в особи підроблені документи, її залишать у сірій зоні. Останнім часом Україна в світі асоціюються з вибухами та терактами і аби позбутися цього негативного образу, посадовці запроваджують більш ретельний догляд під час перетину державного кордону.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.