Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Свідок

Вибрати дату
RSS

Гірські рятувальники врятували киянку, яка впала у 300-метрову прірву

11 січня 2018, 18:38

Гірські рятувальники на Закарпатті врятували киянку, яка впала у 300-метрову прірву. Інцидент стався ввечері. Жінка зірвалася з обледенілого схилу, коли проходила туристичний маршрут у районі підніжжя гори Петрос. Унаслідок падіння дістала травму ноги та рук, тож не могла самостійно навіть підвестися. Разом із нею був її 27 річний колега. Чоловік спочатку надав допомогу постраждалій, а потім піднявся на хребет, де був зв'язок, і викликав рятувальників.

Ті пізно вночі знайшли постраждалу, вкололи знеболювальне, зафіксували шинами травмовану ногу, й тепло одягли. Вранці за допомоги спеціальних ніш «волокуш», розпочали транспортування туристки. Подолавши близько 7 кілометрів, вони дісталися свого транспорта й доправили постраждалу до Рахівської районної лікарні. На цей час її життю вже нічого не загрожує.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.