Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Агенти-шахраї

3 листопада 2014, 22:20
Дата ефіру/події: Неділя, 2 листопада 12:45

Ми в ефірі більше шести років, щодня до редакції "Агентів впливу" приходять десятки подібних листів. Ми добивались, аби несправедливо засуджених випустили зі слідчих ізоляторів, квартири повернули законним власникам, ми змушували чиновників надати хворим потрібні ліки, а зловмисникам і хабарникам - справедливі вироки. За ці роки "Агенти впливу" довели, що вони дійсно впливають.

Проте до такого ми не були готові. Виявляється, під виглядом журналістів програми "Агенти впливу" в Україні працюють справжні шахраї. Вони знаходять контакти людей в інтернеті та обіцяють допомогти їм вирішити будь-які проблеми, звісно, за гроші. Щойно кошти надходять на рахунок, від псевдо-журналістів не залишається і сліду. Звісно, приємно, що нашому проекту настільки довіряють, але людей дурити...

Ярослав Мінервін розібрався у тому, хто дурить вас, наших глядачів.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.