Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

"Золоті" дерева

1 липня 2015, 13:17
Дата ефіру/події: Неділя, 28 червня 12:00

Здається, про незаконну вирубку лісів уже всім усе відомо. Та наш "агент" Аліна Семенюк привезла з Полтавщини дуже цікаву знахідку. Каністр із невідомою речовиною у тамтешніх лісах доволі багато. Нею лісники поливають свіжі пеньки, а все для того, щоб було схоже, що дерево зрубали не дві години, а два роки тому. Щоб заробляти сотні тисяч гривень не потрібно пиляти гектарами. Досить у глибині лісу зрізати з десяток першосортних дубів і просто залити. Жодна інспекція не докопається. Нещасного лісника, який відмовляється працювати за такою схемою, регулярно виводять подихати повітрям псевдоміліціонери, шантажують його родину і погрожують розправою. "Агентам впливу" розповіли, хто вимагає по 20 тисяч гривень із кожного лісничого у Полтавській області.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Читаю коментарі і бачу тільки заздрість, образу, і ненавість.
Якщо і горовити про Чорнухи ,то це самий забитий і відсталий район в Полтавській області. Він мальовничий і все. жодного підприємства та виробництва, яке б розвивалось і давало робочі місця.
І якщо ви, так не навидити цю сімью, за те що Вона щось робила для району, а потім не встала на коліна перед новою владою і поборами то грош Вам ціна Шановні Чорнушани.
Говорити про "мілліонера" то де ви там його бачили))) Якщо людина змогла заробити на авто в Кредит та перебудувати старе приміщення під жилий будинок. то це не є показником багатства та міліонерства.
Про методи "Запрошування" в ряди Регіоналів вже дуже багато відомо і що було б коли не погодився……не позаздриш.
Я теж була на майдині і теж підтримувала нови надхненні віяньня.
Але Ревоцюція Гідності по Чорнухинському показала все красу дебелізма.
Вам на гадати і як знімали голову?
Людина господар і бдав про район, що було видно. Вибивав для нас Бомжів чорнушан кошти то на дорогу то на каналізацію то на шкільні автобуси і.т. п.
Хочу тільки спитати ?
Як би Вашій дитині підклали «цяцю», що в зривається, Ви теж відстоювали свою посаду далі?? Ось ВАША ЧОРНУХИНСЬКА РЕВОЛЮЦІЯ тільки гідність ви втратили…… нажаль
ніна 23.05.2016, 13:18 ответить
Господі! Та спитайте у любого, у першого зустічного мешканця Чорнух, хто такий Сашко Кривенко та його недолугий брат і чому останній досі на волі. Сподіваюсь, що Лісагенство якнайшвидше пришле незалежну комісію, яка поставить всі крапки над "і" у цій ганебній історії.
Юрій 05.07.2015, 11:13 ответить
Сами же накрали а когда за руку словили так на других валят....за жизнь они опасаются......смешно...
Алексей 03.07.2015, 15:20 ответить
Шановні агенти! Я прекрасно розумію перебіг подій в Чорнухах. Тому не звинувачую, ні оправдовую Ваш випуск. Вам надали ту інформацію, яку було необхідно надати. Отож після випуску програми я був не те що пригнічений, а просто подавлений. "нещасний" лісник. Дуже смішно! Трішки розповім про нього. Років так з 15 тому Держагролісгоспом керував такий собі Олександр Кривенко. Людина не погана як спеціаліст та як просто не байдужа до всього та усіх. Так це є старший рідний брат Олексія "нещасної" овечки всих подій.Та з годом при розквіті партії регіонів він залишає посаду директора і проходить в РДА. Менш ніж через півроку-рік офіційно оголошує себе міліонером. Та найстрашніше не це. Найбільш жахливим стає той факт, що його посаду займає молодший братик альоша. Тільки й поповзли слухи по району "Як так?" І почалося найгірше: Обвал агролісгоспу, зміна штатних працівників, бухгалтера, з солідної організації зробили цирк. Ви не знайшли жодного колишнього штатного робітника і не запитали його точку зору. Тут Вам -. Далі старший брат намагався якось поліпшити ситуацію та марно. Про альошку як недоумок ніхто ніяк не говорив. За людей своїх підлеглих не рахував. Як наслідок - безробіття. Фури лісу без документів стояли на штрафамйданчиках не по одній добі. А не законними рубками займалися праворхоронці. Врешті діло дійшло і до впливових органів. Хто займався "нещасним" лісником я не знаю, тому і не кажу. Але слідство триває, бо зупиняти щось після Революції Гідності старший Кривенко вже не може, бо не працює в РДА. Після звільнення "нещасного" лісничим стає Юрій, який прийшов приблизно півроку назад. Його мало хто зна дуже близько. За ці півроку у лісництві з'явилось лице, якого так давно не було. Як стало в середині колективу я не знаю, але до Вашого приїзду не чув поганих відгуків. Про каністри скажу наступне: В кого вистачило б розуму залишати за собою сліди. Так просто залити пеньок і над ним почепити каністру - це смішно. Молодий майстер, який так чемно бігав перед камерами агентів це останній із цирку "нещасного" якого новий лісничий звільнив. Після всьго вище викладеного додам: Чи справедливу оцінку Ви надали даній ситуації? Бо як намене тут хтось просто замітає сліди. Посудіть самі: Слідство доходить до пеньків, але є вагомий аргумент - сюжет Агентів Впливу про те що це не Олексій Кривенко нарубав а новий лісничий. І все залив якоюсь сумішшю. Ви показуєте ніби то залитий свіжий пеньок але чомусь він оброшший мохом. Я за справедливість розрішення даної ситуації тому запитаю Вас чи не нарубали Ви дров. Поки ще не пізно можливо ще раз слід розібратмся в даній ситуації. Мало не забув"нещасний" озвучував суми хабарів, які він комусь давав, це значить що він давав їх чи ні? Значить він уже порушив закон і має нести відповідальність. Я не критикую Агентів Впливу просто не можу лишатись байдужим до несправедливості. Поки що з повагою до Вас житель Чорнухинського району.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.