Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Анонси"

Серіал "Меч"

9 листопада 2009, 19:25
Дата ефіру/події: Понеділок, 9 листопада 19:25

Максу Калініну 35 років, він колишній офіцер розвідки ПДВ, оперативник УБОЗ. Після 10 років роботи його звільняють зі служби через фіктивне звинувачення, без права у майбутньому працювати в органах правопорядку, а небезпечний злочинець звільняється з в'язниці без пред'явлення звинувачення. Цього Калінін не може стерпіти.

Прослідкувавши за звільненим злочинцем, Калінін того ж вечора вершить своє правосуддя, вбиваючи його. З цього дня Калінін розуміє, чим він буде займатися, - він буде боротися із беззаконням своїми методами. І закон у нього буде свій... І покарання тільки одне - смерть... Калінін збирає команду таких самих як він.

Гроші злочинців, якими вдається заволодіти, бійці залишають собі і поступово маленька команда, перетворюється на небезпечну каральну організацію, яку бояться усі, і тепер вони знаходяться між двох світів - кримінального, який пропонує чималі гроші за їхні "голови" і своїх колишніх колег, які починають полювання на "перевертнів"...

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Покажіть будь-ласка серіал "Меч"
Максим 02.08.2019, 12:21 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.