Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 24 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Полтавські оперативники викрили два наркопритони

24 червня 2010, 14:38
Дата ефіру/події: Четвер, 24 червня 14:38

Полтавські оперативники, мабуть, самі здивовані, що їм аж так поталанило. За кілька годин викрили величезну наркомережу. Навідалися до одного кишла, а там дізналися і про постачальників, і про інших реалізаторів. Скрутили всіх - і торгівців, і споживачів зілля.

Стороннім вхід заборонено - постійним клієнтам завжди раді! Популярність непримітного приміщення взялися дослідити міліціянти.

Анатолій Гриценко, керівник Жовтневого РВ міліції:

- Під час прибуття за адресою працівниками міліції було затримано дев'ять наркоспоживачів, які очікували від господаря чергову партію наркотику.

Одним махом - два наркопритони. За півтори години полтавські оперативники затримали десятки наркоманів. Заскочили на гарячому під час роздачі зілля. У темних кімнатах квартири справжній натовп: усі немов хворі в черзі до лікаря. У холодильнику - порції готових пілюль.

Анатолій Гриценко, керівник Жовтневого РВ міліції:

- Під час огляду помешкання було нами виявлено: ширки, так звані, - 7 кубів, обладнання для її виготовлення, також два згортки канабісу.

Дурману небагато, але в приміщенні - справжня лабораторія. Спеціальне обладнання і довгий список клієнтів. Під час обшуку на порозі з'являється черговий наркокур'єр. Через нього правоохоронці одразу виходять на ще одне кубло. Згодом з'ясовують, що коло покупців куди ширше: таксисти, повії, заможні клієнти. Виробник "ширки" виправдовується - 25 років на голці, варив, здебільшого, для себе. Та лише коли-не-коли торгував на сторону.

Затриманий:

- А зачем тебе нужна была кислота?

- Ну, делать этот… "винт".

- Ты делал "винт"?

- Раньше делал.

- Торговал?

- Бывало.

Вилучені речдоки відправляють на дослідження. Набір нівроку - і чисті коноплі, і майстерно зварений з них міцніший наркотик.

Віктор Ілляшенко, керівник сектору ГУ МВС у Полтавській області:

- В ході проведення дослідження було встановлено, що речовини рослинного походження є наркотичним засобом "канабіс". Рідини, які були представлені на дослідження, є розчинниками, а також кислотами, соляна кислота, які використовуються для виготовлення наркотичних засобів.

Про свою справу нарковару доведеться забути. За збут та виготовлення дурману йому світить до 8 років. Утім, така перспектива чоловіка не лякає - за грати не вперше, за подібні злочини вже відсидів 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Конабис !
leon911 11.07.2010, 14:07 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.