Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині 16-річна дівчинка стала жертвою любовних розборів

5 листопада 2010, 14:07
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 листопада 14:07

Жертвою любовних інтриг стала 16-річна мешканка Сумщини. Дівчина відмовилася мирити свою сестру з кавалером, і той її вбив.

З-під дров у покинутому саду біля села Межиріча викопують тіло 16-річної дівчини. Катя пропала безвісти місяць тому. Поки шукали, щезла і її сестра Марина. Обставини загадкових зникнень стали зрозумілими лише, коли молодша таки знайшлася. Марина розповіла: її викрав колишній співмешканець, якого нещодавно покинула. Умовляв повернутися, а після відмов підстеріг на темному подвір'ї.

Марина, постраждала:

- Він мене тут схопив, притулив мені до горла ножа і повів до паркану. Зав'язав мені очі, потім рот. Перекинув мене через ось цей паркан і повів.

Марина з жахом згадує: чоловік кудись вів її зо дві години, за весь час - ані пари з вуст. Прийшли до покинутої хати.

Затриманий:

- У мене була в кармане рибина - таранька, я їй приставив до горла і так забрав. Вона пішла зі мною. Зачем я її зв'язував? Щоб не втекла, поки я по воду піду. Хотів побалакать, щоб помириться.

Оксана Москаленко, кореспондентка:

- Ось вона, в'язниця Марини. Майже всю ніч дівчина провела у цьому будинку. Лише під ранок викрадач відволікся, і Марині вдалося втекти крізь вікно.

Викрадача затримали швидко. Вже у відділку 23-річний чоловік зізнався: на сумлінні в нього ще й вбивство Марининої сестри. Просив, аби помирила з коханою, а та відмовляла. Розлютився і задушив голіруч.

Юрій Бондюк, керівник відділення Лебединського МВ міліції:

- Коли її задушив, він зв'язав їй руки, потім погрузив на віз з конем, прикидав гиччю і відвіз у сад, закопав її в яру.  Порушено 2 справи: викрадення людини і вбивство. Йому загрожує близько 15 років позбавлення волі.

Тепер чолов’яга кається. Та родичі крокодилячим сльозам не вірять. Кажуть, і буцегарня - зам'яка кара за їхнє горе.

Лідія Яківна, бабуся загиблої:

- Він отсиде, паразит… Ну якби було так, як раньше німець робив: душа за душу. Лягла вона в сиру землю - хай і він лягає!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.