Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині психічно хворий чоловік зарізав свого товариша по чарці

15 лютого 2011, 16:06
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 лютого 16:06

Різаниною закінчилася пиятика давніх друзів на Волині. Один із чоловіків так захмелів, що схопив кухняного ножа. Його приятель такого не очікував, і вмить опинився на підлозі з перетятим горлом.

Про криваву драму в одному зі спальних районів Ковеля правоохоронців повідомила пенсіонерка. Її інформація була лаконічною: "Мій син зарізав чоловіка". На місце оперативники прибули за 10 хвилин, утім, потрапили до квартири, де було скоєне вбивство, не одразу. Півгодини міліціянтам погрожували фізичною розправою.

Ігор Дорохольський, керівник сектору Ковельського МРВ міліції:

- Він був настроєний агресивно. Але, застосувавши дипломатію, заходи фізичного впливу…

- Зуміли затримати?

- Агресія могла вилитися, але завдяки професійним діям чітко і грамотно спрацювали. Що в них сталося, що наслідки були такі трагічні - слідство з'ясовує.

Натепер відомо: лихо сталося через оковиту. Вживати її приятелі Андрій і Олександр почали ще задовго до квартирних посиденьок. Чоловіки не бачилися кілька тижнів, тож спершу потиск рук омивали в одній із ковельських кав'ярень. Коли гроші закінчилися, подалися пиячити додому. Що було далі після кількох літрів горілки й пива, один із друзяк уже не розкаже, інший - не пам'ятає: через психічні розлади.

Андрій, затриманий:

- У меня две серьёзные аварии. На протяжении года.

- І з того моменту стали відчувати, що стан погіршується?

- Еще до этого я себя контролировал, сам боролся с этим… оно, конечно, было бы еще хуже, но благодаря спорту еще держался. Если бы не спорт, подобное могло быть и раньше.

У п'яній нестямі колишній веслувальник підвівся з табурета, витяг із шухляди ножа й одним махом перетяв шию приятелеві.

Олексій Павлюк, старший слідчий Ковельського МРВ міліції:

- Вилучено всього 4 ножі. Призначена судово-медична експертиза. Буде визначено, яким саме спричинено тілесне ушкодження. Ножове поранення нанесено зліва направо: перерізана сонна артерія.

Тепер злочинцеві доведеться відповідати за скоєне.

Ігор Дорохольський, керівник сектору Ковельського МРВ міліції:

- По даному інциденту порушена кримінальна справа за ознаками ч.1 статті 115. Підозрюваний знаходиться в ІТТ Ковельського МРВ. Проводиться слідство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Боже, який жах. Мені після вашої статті стало цікаво, чому у людей порушуєтьсяя пмихіка. ЗНайшов про це досить цікаву статтю на save24 Думаю ви також будете вражені
Богдан 24.11.2021, 22:07 ответить
Немножко не правильно выразился в прошлом коментарии.Родственики погибшего которые его я думаю очень хорошо знали, оказывается узнали что он "пьяница"("собутыльник" по вашему)
Я ранее оставлял коментарий. Почему удалили? Вам не кажется что для этой статьи слишком громкое название. Родственикам погибшего как то наверно не очень приятно видеть что он оказывается "пьяница" по вашему это звучит как "собутыльник" .Еще раз напишу свой коментарий к Вашей статье. Статья поверхностная. Подозреваю что информация про это убийство к журналистам дошла через десятые руки.Поэтому статья получилась все равно что кто то где то услышал, преукрасил и пересказал другому.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.