Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові водій збив хлопця, після чтого заявив у міліцію про викрадення автомобіля

6 квітня 2011, 12:01
Дата ефіру/події: Середа, 6 квітня 12:01

Тікав від відповідальності кермувальник зі Львова. Він наїхав на людину просто на пішохідному переході. Кинув автівку, а сам утік. А вже за дві години заявив у міліцію, що машину вкрали.

Сергій був на пішохідному переході, коли його збила автівка. Вишнева "Тойота" з'явилася з того боку дороги, звідкіля рух заборонено, пригадує хлопець.

Сергій Грищенко, постраждалий:

- Вчера в одиннадцать часов вечера я переходил по зебре, они неслись со стороны Сан-Ремо на большой скорости по центру дороги.

Когда я вышел из-за машины, которая закрывала мне обзор, я как раз попал под их машину, меня бросило в лобовое стекло, потом назад на дорогу.

Водій вийшов із автівки і, переконавшись, що Сергій живий, запропонував відійти вбік поговорити. Хлопець відмовився - мовляв, в усьому розберуться даївці. Після цього винуватець пригоди кинув машину і накивав п'ятами.

Світлана Добровольська, керівник відділу УДАІ у Львівській області:

- Через 2 години він повідомляє в райвідділ міліції, що автомобіль був викрадений саме в той момент, коли сталася дорожньо-транспортна пригода, і таким чином намагається уникнути відповідальності.

Обхитрувати правоохоронців зухвальцеві не вдалося.

Світлана Добровольська, керівник відділу УДАІ у Львівській області:

- Ну, в першу чергу, з'ясовується, чи є якісь сліди на транспортному засобі, чи він був викрадений. Обов'язково опитуються свідки. Тим більше, що коли сталася ця подія - чи було багато людей навколо.

У постраждалого Сергія нетяжкі ушкодження. Тож, якби водій не "перемудрував", мав би всі шанси легко відбутися, кажуть даївці. Тепер же у спритника попереду чимало клопоту.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Так тут ясн1ше ясного. Вод1й був п'яный. Але щоб сховати алкоголь у кров1, зник до при1зду ДА1. Сергиойв1 пощастило, в рубашц1 народився.
Тетяна 09.04.2011, 20:38 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.