Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині чоловік позбувся життя за склянку березового соку

20 квітня 2011, 16:05
Дата ефіру/події: Середа, 20 квітня 16:05

Загинув за склянку соку. На Київщині 30-річного чоловіка до смерті забив старший товариш. А все через те, що неборака без дозволу випив його березовий сік.

Після тяжкого трудового дня забійник худоби Сашко вирішив освіжитися. На фермі хтось облаштував нехитрий пристрій для збирання березового соку, тож чоловік і пропустив скляночку, про що одразу пошкодував.

Тетяна Петрівна, мати загиблого:

- Мамочко, стакан соку я випив. Тут він біжить до його - каже: "А ти падлєц. Це ти п'єш у мене сок! Я тобі викручу ноги, я тобі руки поламаю!" І кинувся на нього биться. Дивіться, порвав куртку по живому…

Розлючених чоловіків тоді розтягли місцеві охоронці. А вже наступного дня молодик вирішив розібратися з кривдником.

Валентин, мешканець селища Рокитного:

- Виходимо із ферми і йдем до машини. Саша гукає: "Хлопці, подождіть!" Каже, я замажу дірки. І до цього Толі матюком, і вдарив його. А потом бере курточку, і на голову Толі. А я между ними. Не мог я розборонить.

Анатолій міцної статури, тож вже за кілька хвилин значно слабший за нього нападник опинився на землі. Кілька невдалих рухів - і захрускотіли поламані ребра. Сашко захрипів.

Роман Бурий, старший слідчий Рокитнянсього РВ міліції:

- При виїзді на місце події було встановлено, що неподалік складського приміщення знаходиться труп. Громадянин повідомив, що потерпілий вчинив з ним бійку, і він, обороняючись, спричинив останньому пошкодження, які призвели до смерті.

Проти чоловіка одразу порушили кримінальну справу. Її деталями тепер переймається слідство. Хто правий, а хто винен у трагічній історії про склянку соку, спробували з'ясувати і журналісти "Свідка". Від кожної зі сторін ми почули свою правду.

Сусід:

- Мужику 53 года, не п'є, нічого. Він работає… При мені ніякі конфлікти не буди. Щоб якісь ссори, лайки. Нормальний мужичок.

Тетяна Петрівна, мати загиблого:

- Ви повірте мені, як матері, хай скажуть сусіди, він ні з ким не бився. В нього скільки друзів... Дитиночка осталася піврочечку.

Нині Анатолій на підписці про невиїзд. Спілкуватися з журналістами не хоче. За ненавмисне вбивство товариша йому загрожує п'ять років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.