Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Києві впіймали шлюбного афериста

23 травня 2011, 11:27
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 травня 11:27

Чоловік увивався за заможними жіночками, а ті за красиві слова віддавали йому кругленькі суми. Як уберегтися від таких альфонсів?

Марина Борисполець, кореспондент:

- Вам за тридцять, ви непогано виглядаєте й заробляєте, але не маєте сім'ї та коханого чоловіка. І тут з'являється він - гарний, наполегливий. Завалює Вас квітами та компліментами. Але не поспішайте кидатися в обійми такого красеня. То може бути професійний альфонс, який полює за вашими грішми.

Ось він - один із яскравих представників шлюбних аферистів.

Затриманий:

- Что это? Не надо меня снимать…

- Ну, ты же что-то натворил?

- Я ничего не творил.

Для своїх коханок це був успішний бізнесмен. Наcправді ж, грек навіть мешкав в Україні нелегально. Орендував квартири за рахунок жінок. В однієї зі своїх жертв альфонс двічі позичав гроші. Вперше - понад дев'ять тисяч гривень, а вдруге успішному бізнесменові для розкручування справи знадобилося 12 тисяч зелених. Тепер бабієві загрожує тюрма.

Ірина Біба, помічниця керівника Солом'янського РУ міліції м. Києва:

- Згодом прийшла ще одна жінка, повідомила подібну історію, сума трошки інша - 5300 доларів, але за описом підозрюваного наші оперативні працівники припустили, що це діяв один і той же чоловік.

Таких історій - хоч греблю гати. За красивими словами жінки забувають про пильність. В Печерському районі ще один спритник ошукав двох молодиць: на 20 тисяч гривень і на 3 тисячі доларів.

Чи можна розпізнати альфонса зовні? Загальних критеріїв експерти не називають. Він, як фея для жінок, перетворюється на все, що завгодно.

Юрій Ірхін, психолог:

- Он ей предоставляет свою оболочку, свой образ: "Смотрите, какой я герой - космонавт, я - полковник, я - супермен". На самом деле, все далеко не так, то есть, это он делает конкретно с прагматической целью. Это может быть грубый мужлан с очень грубыми чертами листа. Все зависит от того, что нужно женщине.

Мисливці за жіночими статками - чудові актори й психологи. Тож правоохоронці радять перевіряти нових знайомих, а гроші позичати під розписку.

На думку психологів, найбільше стимулюють діяльність альфонсів самі жінки. Ті, що люблять демонструвати перед чоловіками свою силу та заможність.

Фрагмент художнього фільму "За двома зайцями":

- Ну да, да банкрот, А мне ж только ваших денег и надо было…"

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Сама была его жертвой. Вовремя подала заявление в милицию. Спасибо им, нашли быстро. Деньги вернул после того как я забрала заявление. Думала мальчик одумается, но вижу нет. Каждый получает по заслугам! Девчёнки, будьте бдительны!!!!!!
Nat 15.06.2011, 21:53 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.