Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині п'яний водій роздавив вагітну жінку на очах у сина

5 липня 2011, 11:42
Дата ефіру/події: Вівторок, 5 липня 11:42

Загинула вагітна жінка й на Луганщині. Там п'яний водій машиною наїхав на пляжі на родину відпочивальників. Трагедія сталася в селі Пятихатках.

Сергій із друзями відпочивав на ставку поблизу П'ятихаток. Каже, поблизу сиділо товариство й гамірно щось святкувало. Горілка лилася рікою. Коли алкоголь скінчився, сіли в машину й поїхали. Проте, невдовзі авто повернулось, і замість їхати дорогою водій спрямував транспорт просто на відпочивальників.

Сергій, свідок:

- Машина ехала сверху. Скорость не сбавляла. Где-то 60 км в сторону дамбы, и залетела на плиты. Задом сдал и уехал. Мы повылазили со ставка - все в крови, она без сознания. Малой начал кричать, что вызовите "скорую".

Під авто потрапила ціла родина. По жінці проїхала всіма чотирма колесами, на спині батька зупинилася, а потім розвернулася.

Олександр Маналак, постраждалий:

- Я уже помню тот момент - жене в бок удар. Головой она об решетку, и по мне машина. Уже по мне как разворачивались, не разворачивались - не помню. Единственно - ощутил, как на мне буксовало колесо на спине.

Увесь цей жах стався перед очима в їхнього десятирічного сина. Тепер увесь час хлопчик бачить ця страшну картину.

Влад, син загиблої:

- Когда он едет на всей скорости. А они ж сидят возле плит, возле кустов.

Тетяна Кубарева, мати загиблої:

- Давили мать у детя на глазах. Он же все видел. Он до сих пор трусится, спать не может.

30-річна жінка померла на місці, її чоловіка доправили в реанімацію, де він перебуває й нині.

Олександр Маляницький, заввідділу Зимогір'ївської лікарні:

- Больной доставлен в отделение в крайне тяжелом состоянии с повреждениями головы, грудной клетки. Проводились реанимационные мероприятия, оперативное вмешательство.

Правоохоронці порушили карну справу за статтею "зумисне вбивство". Підозрюваного затримали й запроторили за грати.

Генадій Бахтидін, керівник Слов'яносербського РВ міліції:

- До суда будет находится под стражей. Санкция статьи 115 предусматривает от 10 лет до пожизненного заключения. В настоящий момент все доказательства собраны.

Загибла під колесами п'яного водія жінка була на четвертому місяці вагітності. Вона виношувала дівчинку. На її народження сім'я очікувала аж 8 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.