Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Херсонщині жінка хотіла продати власне немовля за 18 тис. доларів

7 липня 2011, 15:02
Дата ефіру/події: Четвер, 7 липня 15:02

За 18 тисяч доларів намагалася продати власне немовля мешканка Херсонської області. Оборудку планувала разом із бабусею крихітки. За ці гроші жінки хотіли владнати своє житлове питання.

У 30-річної горе-матері вже є двоє дітей, третє ж маля було небажаним, тож разом із бабусею немовляти вирішили його продати. Покупця шукали ще під час вагітності. Придбати крихітку захотіло багате бездітне подружжя. За вторговані гроші жінки хотіли придбати в Каховці квартиру. Адже житло їм було вкрай потрібне - мешкають у родичів, десятеро людей в одній хаті. Квадратні метри вже знайшли, і навіть оселилися з правом подальшого викупу.

Наталя, мати дитини:

- Мати хотіла, щоб я з дітьми осталася з чимся.

- Ви планували з дівчинкою спілкуватись?

- Ні, я рішила, що не буду общатись, серце своє рвати не буду.

За дівчинку правили 144 тисячі гривень - саме стільки коштує квартира. Щойно народжену дитину продали одразу після виписки з пологового будинку. Та витратити гроші не змогли - покупцями виявилися правоохоронці. Жінок затримали на гарячому.

Олена Ренкас, керівник відділу ГУ МВС у Херсонській області:

- Коли слідчі допитали жінку, то спросили її, чи не шкодує вона за свій вчинок? Вона сказала, що ні, вона не шкодує за дівчинку, не шкодує за свій вчинок, вона не знала, що за це кримінальна відповідальність, що це було її єдиний шанс отримати власне житло.

Замість власної квартири жінки мешкатимуть у казенній - пробудуть за ґратами від 3 до 8 років. Мати позбавлять материнських прав, а дитину віддадуть до притулку. До інтернату підуть і двоє її старших дітей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Now I know who the brniay one is, I'll keep looking for your posts.
Jetsin 14.08.2011, 14:01 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.