Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці громадянин Німеччини налагодив секс-тури для іноземних гостей

25 липня 2011, 16:07
Дата ефіру/події: Понеділок, 25 липня 16:07

Секс-тури до України налагодили громадянин Німеччини та його українська дружина. У своєму будинку у Вінниці подружжя облаштувало кілька готельних номерів - для закордонних гостей, яким приводили повій.

Триповерховий будинок за величезним парканом. Тиха зелена галявина, штучна водойма… "Чим не місце для відпочинку?" - подумали 45-річний громадянин Німеччини та його 28-річна українська дружина. Садибу купили, і на міні-готель перетворили.

Андрій Греченюк, в.о. керівника відділу УМВС у Вінницькій області:

- В його будинку, який він купив, було три поверхи, на двох з яких розміщувалися номери, на прикладі готельних номерів, і по бажанню клієнтів вони розміщували їх там.

Сім готельних номерів. Серед гостей - суто іноземці. За тиждень проживання ті охоче викладали до двох тисяч євро. Умови досить скромні - невеличка кімната з ліжком та старим телевізором, але розважальна програма неабияка: молоді українські повії. Під час обшуку за роботою правоохоронці заскочили двох.

Затримана:

- Що спонукало тебе займатися цим?

- Щоб прокормити сина, мати та молодшу сестричку.

- Ти десь працюєш?

- Ні.

Власник борделю не викручується - викладає оперативникам усі секрети свого бізнесу.

Затриманий:

- Сюда приедут немецкие гости. Они - заниматься. Раз мы здесь живем, я получаю за это деньги.

- За то, что здесь они у вас живут?

- Да, и что на кухне.

- Вы для них организовывается туры в Украину?

- Да.

- Какие услуги вы еще им показываете и оказываете?

- Здесь встретиться с девочками.

Інтимні забаганки іноземців виконувало 20-ро дівчат. Платили секс-працівницям досить щедро - по 400 гривень за годину. Бізнес пішов вгору швидко, адже родина в такій справі вже і досвід мала.

Андрій Греченюк, в.о. керівника відділу УМВС у Вінницькій області:

- У цього німця, значить, була дружина. Вона раніше притягувалася за проституцію. Також в нього на даний час була кума, яка проживала в місті Вінниці, яка також раніше займалася проституцією. В різі його відсутності ця, значить, забезпечувала діяльність, приймала закордонних клієнтів, забезпечувала діяльність повій.

У сутенерстві відзначився і сам німець. На батьківщині і покарання за це відбув. Після звільнення до прибуткового бізнесу вирішив повернутися, але вже в Україні. Випробувати тепер йому доведеться і місцеву в'язницю. Помандрувати за ґрати може, щонайменше, на вісім років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.