Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці псевдо-директор модельної агенції ошукав молодих дівчат

2 серпня 2011, 12:02
Дата ефіру/події: Вівторок, 2 серпня 12:02

Псевдо-директор модельної агенції обіцяв престижну роботу на подіумі та всесвітню славу. Натомість брав завдаток за навчання, а інколи й закордонного паспорта, і тікав.

Він шукав дівчат усюди - в кав'ярнях, ресторанах, клубах. Навіть оголошення в Інтернеті розміщав.

Олег Рожаєв, керівник відділу Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Он представлялся им директором модельного агентства, размещал рекламу в Интернете и девушки которые к нему обращались, тоже хотели заработать денег, быть известными и он располагал их доверием.

Спалахи фотокамер, слава та чимала зарплатня - отак описував працю манекенниць двадцяти чотирирічний молодик. Ось і Оксана пристала на його пропозицію. Вони познайомилися в кав'ярні, й кілька разів зустрічалися. 

Оксана, постраждала:

- Он был очень внимательный, много рассказывал о модельном бизнесе.

Жінка не хоче показувати свого обличчя, бо її знайомство з директором агентства закінчилося недобре.

Оксана, постраждала:

- Нужно научится правильно ходить, правильно разговаривать, сказал, что позвонит через три дня, но не позвонил, я пыталась позвонить сама, он не брал трубку сначала, а потом через день был выключен телефон.

А завдаток за курси він узяв - три тисячі гривень. Жінка звернулася в міліцію. З'ясувалося - вона не одна така ошукана. 

Олег Рожаєв, керівник відділу Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Он обещал девушкам, что они пройдут трёхмесячные курсы моделей и после этого они поедут за границу, он их трудоустроит.

Шахрай обібрав щонайменше десятьох клієнток. З деякими мав секс, і потім теж ошукував. Доки панянка чепурилася у ванній, молодик брав коштовності, гроші і зникав. А в тих, хто й чути не хотів про модельний бізнес, він цупив мобілки. Просто просив подзвонити і з апаратом тікав. Отак спритник заробляв собі на життя, бо ніколи не працював.

Олег Рожаєв, керівник відділу Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Он был судимый ранее по грабежу, кражам и мошенничеству.

І ніколи не очолював модельної агенції. Утім, практика - манекенниць на вулиці шукати - у справжніх представників цього бізнесу є. Роблять це скаути. І саме так запросили нині вже топ-моделей - Наомі Кемпбел, Клавдію Шифер, Наталю Водянову та інших. Утім, з дівчат, які зацікавили знавців моди, грошей не беруть.

Мілена, модель:

- Он вас сфотографирует, пришлет эти фото в агентство в Европу, Азию, Японию Америку, если работники там заинтересуются в вас для вас пришлют приглашение, билеты.

Мілену й саму колись на вулиці запросили в модельну агенцію. Каже - ніхто грошей заздалегідь у неї не просив. Навіть за навчання.

Мілена, модель:

- Если вам предлагают учиться на модель, то вы учитесь на модель, потом вы отдаете деньги.

І радить не йти в невідомі організації. Довіряти нині можна агенціям з іменем, поважним офісом,  інформативною базою та контрактами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.