Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві дві дівчини побили 20-річного кавалера

16 листопада 2011, 09:10
Дата ефіру/події: Середа, 16 листопада 09:10

Жіноча помста - страшна річ. У цьому переконався 20-річний полтавець. Спочатку хлопець зустрічався з однією дівчиною, потім з її подругою, та з обома так і не склалося. Парубок навіть не уявляв, як дорого йому коштуватиме розірвання цих стосунків.

На мості о восьмій. Призначила Олександрові зустріч його вже колишня дівчина. Кілька днів тому після скандалу хлопця покинула. Вирішила помиритися - сподівався парубок, і поспішив на місце. Та тут чекала і її попередниця. Обидві колишні подруги хлопця зустріли не радо.

Олександр, постраждалий:

- Я кажу: "По якому поводу ви мене визвали?" Вони мовчать. "Ми соскучились". Схватили мене за курточку і начали переходити дорогу. Кажуть, пішли.

Цієї миті із кущів вискочило двоє молодиків. Нові кавалери дівчат вимагали віддати своїм супутницям останні подарунки, які хлопець так і не встиг презентувати: одній - обручку, іншій - мобільного.

Затримана:

- Щоб він повернув їй її золоту каблучку, а я хотіла повернути свій подарунок - телефон. А він відмовився це робити.

Четвірка потягнула хлопця в безлюдне місце. Тут по черзі заходилися гамселити юнака.

Затриманий:

- Потім я його декілька раз ляпасами ударив, а потім тричі ременем по спині. Потім почав його Вітя бити. Головою в переносицю ударив, потом почав його ногами бити.

Через інвалідність худорлявий хлопець дати відсіч нападникам не міг. Без зусиль із кишень побитого ті дістали телефона, фотоапарата і гроші. Наостанок наказали ще й кожну пенсію з інвалідності їм приносити.

Затриманий:

- Погрожував Олександрові, якщо він не принесе гроші у сумі 760 гривень - це перву його пенсію, - то буде ще хуже битий.

Зламаний ніс, численні забиття і садна. Як додому повернувся, хлопець і не пам'ятає. Та попри всі погрози здирників, одразу звернувся в міліцію. За дві години одна з дівчат та двоє парубків вже були в райвідділку. Четверта месниця - в розшуку.

Ігор Плахов, керівник Київського РВ міліції м. Полтави:

- Все они, в общем-то, лица, скажем так, из неблагополучных семей, их родители в свое время были лишены родительских прав, и они были воспитанниками школ-интернатов, поэтому, скажем так, определенного места жительства и привязки к городу они не имеют.

Попередня змова і розбій. За такою статтею проти затриманих уже порушили кримінальну справу. Покарання за це суворе - щонайменше, сім років за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.