Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 31 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

За 4 роки столичний альфонс виманив у жінок майже 200 тисяч гривень

17 листопада 2011, 13:59
Дата ефіру/події: Четвер, 17 листопада 13:59

Ніколи не працював, натомість жирував. За чотири роки альфонс видурив у жінок майже 200 тисяч гривень. Наївні жертви не лише віддавали останнє, а й закладали речі в ломбарді і брали кредити. Де межа між любов'ю та здоровим глуздом.

Ось цього чоловіка правоохоронці затримали через те, що він орендував дві дорогі автівки, та тривалий час не платив за них. Тож власник салону написав заяву до міліції.

Володимир Дмитренко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Оказалось, что на момент задержания он одну из машин заложил, вот, на втором автомобиле на "Порш Каене" он ездил, в дальнейшем при работе с этим человеком было установлено, что он в течении продолжительного времени занимается тем, что выступает в роли брачного афериста.

Молодий, інтелігентий, на дорогому авті, красиво залицяється. Ні, то не портрет ідеального чоловіка. Все це про звичайного альфонса, що задурював голову столичним дівчатам.

Затриманий:

- Я не работаю, занимаюсь - знакомлюсь с людьми, вхожу в доверие.

Постраждала:

- Рассказывал, что у него дедушка - народный депутат, что у них есть туристическая база в Херсоне, куда он меня приглашал со своими родителями, но мы дружно отказались, а Потом евгений пропал на некоторое время, и я узнала, что его посадили.

Коли чоловік звільнився, дівчина поновила з ним стосунки. Мало того, навіть взяла кавалера на утримання. То було кілька років тому. Відтоді чоловік неабияк розвинув свої навички - аби приваблювати небідних дівчат, шахрай їздив на орендованій "Тойоті Кемрі" та "Порше Каєн". Остання жертва альфонса віддала йому 9 тисяч гривень.

Затриманий:

- Я набрал долгов, ездил на автомобиле арендном пока, на "Порше Каене", начались проблемы. Сначала было все хорошо, не было денег, надо было рассчитываться, попросил ее найти мне определенную сумму денег, на что она пошла и в ломбарде сдала свое золото.

Купилося на дорогі кав'ярні та солодкі історії 17-ро дівчат. Тож чоловікові доведеться відповідати за шахрайство в особливо великих розмірах. А ось ця дівчина тільки сподівається розшукати свого горе-нареченого. В Інтернеті вона познайомилась з українцем, що давно емігрував до Сполучених Штатів. Після тижня зустрічей у Києві викладач з Америки запросив її до себе.

Постраждала:

- Деньги в сумме 5 тысяч долларов нужны были, якобы, для предъявления в посольстве, поскольку виза делалась не туристическая, а просто открывалась полугодовая, нужны были деньги для предъявления - показать что, вот у меня есть деньги, я буду на них там жить.

Чоловік узяв гроші і зник, проте телефона не вимкнув.

Постраждала:

- Я спросила: "Когда мы вообще едем, успеваем ли мы куда то?" На что он сказал: "Я сейчас очень занят, я проверяю работы. Меня начальство задержало, и я не могу сейчас вырваться к тебе".

А вже згодом кавалера і слід запав. Молодиця написала заяву до міліції та сподівається, що шахрая таки знайдуть. Адже 5 тисяч доларів вона позичила всього на день, і як віддати тепер не знає.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.