Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові затримали міліціянта-самозванця

12 січня 2012, 15:11
Дата ефіру/події: Четвер, 12 січня 15:11

У Львові затримали псевдоправоохоронця. Чоловік удавав майора міліції, навіть посвідчення мав, але також фальшиве. Який зиск від такого маскараду?

Свою роль Олександр грає переконливо. Спочатку й на думку не спадає, що перед тобою псевдоправоохоронець.

Олександр, затриманий:

- Я артист, считаю, но артист самодеятельности. Вот вы ходите в театр, где артист одевается в любую форму. Вот так и я. А для меня сцена - это караоке-бар. Там, где есть музыка, где можно попеть, повеселится и отдохнуть.

Самозванець переконує: жодного криміналу не мав наміру скоювати. Це лише спосіб самовираження. Одягав форму майже щодня та йшов співати. Відвідувачі бару свято вірили, що перед ними справжній міліціянт. А ось у патрульних, котрі перестріли перебраного на вулиці, одразу виникли сумніви. Тож підійшли до нього й попросили показати документи. Чоловік, не вагаючись, простягнув посвідчення.

Андрій Скурга, в.о. керівника відділу Личаківського РВ міліції м. Львова:

- Під час перевірки було нами зразу виявлено, що дане посвідчення є з ознаками підробки.

Псевдомайора доправили до райвідділку. Там він зізнався, що вдягти міліційну форму і стати липовим правоохоронцем вирішив, коли втратив роботу. Виготовив фальшивого документа та купив однострій.

Олександр, затриманий:

- Нашел магазин форменной одежды. Знаете, как заныло. Мне просто захотелось поносить форму. При моих сединах, ну, старший лейтенант не катит. Капитан - это вечный капитан, нарушитель дисциплины. Ну, выбрал майора.

Ось так і перевтілився в майора міліції. Утім, при собі мав ще й генеральське посвідчення. Розповів: підробляв документи власноруч.

Олександр, затриманий:

- Сделал сам. А что вам рассказывать: Это моя тайна. Это мои руки. Делается в течении 15 минут.

За такі театральні експерименти зловмисникові доведеться відповідати перед законом. Правоохоронці вже порушили кримінальну справу за підроблення документів. Тепер псевдоміліціянтові загрожує до двох років обмеження волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.