Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Черговий прорив труби в Києві викликав кілька ДТП

8 лютого 2012, 13:03
Дата ефіру/події: Середа, 8 лютого 13:03

Замість дороги - ковзанка. Черговий прорив труби в Києві спричинив одразу кілька ДТП. Вода залила проїжджу частину, й умить перетворилася на кригу. На такому покритті автівки ставали некермованими.

Іспит з екстремального кермування складали водії, які рухалися сьогодні вулицею Борщагівською. Адже дорога тут перетворилася на справжню ковзанку. Вікторія каже: в неї це перша ДТП. Жінка розповідає: зіткнулася з легковиком, що був попереду, бо просто не змогла загальмувати.

Вікторія, учасниця ДТП:

- Получается, ехала с Воздухофлотского моста, и не успела затормозить, он меня подрезал, не успела затормозить. Тормозить нереально, ехать нереально, машину заносит в разные стороны.

Жінка каже: добре, що удар був не сильний, і минулося без травм. Водночас переконує: вона не перша жертва цієї крижаної пастки.

Вікторія, учасниця ДТП:

- При нас, вот мы стоим, ожидаем ГАИ, и при нас ещё три машины выехало - "Сан Йонг", "Ауди", водитель на "Ланосе", но там лёгкие царапины. Они разъехались.

Знімальна група "Свідка" проїжджає кілька метрів, і бачить чергову ДТП. Але тут є травмовані. Інспектори ДАЇ розповідають: водійку однієї з автівок забрала "швидка". Вони ж з'ясовують, чому сталася аварія.

Віталій Трип'ятько, інспектор УДАІ м. Києва:

- Ну, от одну, ми вже одну оформили, а друга машинка - там ще дві позаду стоїть.

- А через що сталося ДТП?

- У водителей надо спитать.

Що кілька зіткнень на такій маленькій ділянці шляху - інспекторам не аргумент. Кажуть, водії за будь-яких обставин мають зважати на дорогу.

Віталій Трип'ятько, інспектор УДАІ м. Києва:

- Там слизько, хотя водій повинен враховувать всю дорожню обстановку і погодні умови.

Рушивши далі, ми знайшли й місце прориву труби. Працівники водоканалу твердять: розчищати дорогу від криги - не їхній обов'язок.

Працівник водоканалу:

- Та нема вже, вже все засипали. Ви бачите - он яка вона: вимив для того, щоб не прорвало. Ми должны засыпать и пустить машины.

Натомість у ДАЇ констатують: лише за півдня шостого лютого на крижаній ділянці зіткнулося понад десяток автівок. Чи позначать якось аварійне місце - невідомо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Из за вот такого похабного отношения к Водителям дорожно-транспортных служб и происходят аварии!!! Как платить дорожно-транспортный сбор так быстренько, а как дороги привести в порядок так ФИГ!!!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.