Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Ужгороді на очах у власних дітей вбили бізнесмена

8 лютого 2012, 13:43
Дата ефіру/події: Середа, 8 лютого 13:43

Підприємця вбили й в Ужгороді. Власника кав'ярні гамселили вдень просто в середмісті. Чоловік помер перед очима у власних дітей.

Ярослав бачив напад на бізнесмена. Показує місце, де молодики перегородили дорогу машині, яка виїжджала зі стоянки. Каже, нападники були напідпитку.

Ярослав Шафар, свідок:

- Они заградили дорогу, один из них оперся на машину. На замечание уместное, что, мол, отойди от машины, они отреагировали очень буйно.

Тоді водій вибрався з авта, і втратив життя.

Ярослав Шафар, свідок:

- Пока он разговаривал с одним, второй обошел машину, и нанес ему удар в голову. Падал, как подкошенный, из-за этого он сильно ударился при падении головой.

Медики діагностували в постраждалого закриту черепно-мозкову травму, але врятувати підприємця не змогли - він помер у лікарні, не приходячи до тями. У міліції порушили кримінальну справу. Чоловіка, який завдав того фатального удару, затримали. За п'яний бешкет, що спричинив смерть людини, може сісти надовго за грати.

Олег Черленяк, заступник керівника відділу УМВС України у Закарпатської області:

- Наразі триває досудове слідство. Відповідно до кримінального кодексу санкції статті за вчинення такого злочину передбачає покарання у вигляді обмеження волі від 3до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

П'ятдесятидворічний бізнесмен помер перед очима у своїх дітей, які під час нападу сиділи в машині.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.