Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донбасі собака знайшла тіло покинутого матір'ю немовляти

14 березня 2012, 09:53
Дата ефіру/події: Середа, 14 березня 09:53

Жахлива знахідка - у Дружківці, на Донеччині. Собака приніс додому голову немовляти. Звідки взялася мертва дитина і що з нею сталося - наразі з'ясовують правоохоронці.

Рештки новонародженої дитини знайшла мешканка села Олексієво-Дружківки. На місці події одразу зібралися міліціянти. Під підозрою опинилися всі жінки, що могли нещодавно народити.

Тетяна, сусідка:

- У меня дочка, 16 лет будет. Нас возили в участок, брали показания. Спрашивали про беременность. Но тут зима - не увидишь.

Місцеві мешканці, тим часом, переконані: немовля підкинули. Але вони не знають, хто це міг зробити: або хтось із навколишніх поселень, або ж дитину викинули з потяга.

Свідок:

- Я выкинул бы. И фить - прочь отсюда. А из поезда - вряд ли. Нельзя выкинуть. Я на рыбалку иду - она раком стоит. Отак они рожают, а потом выбрасывают.

Наразі правоохоронці шукають матір немовляти. Вони порушили кримінальну справу за навмисне вбивство новонародженої дитини.

Сергій Омельченко, керівник підрозділу Дружківського РВ міліції:

- В настоящий момент мы не можем сказать, был ли ребенок живой или мертвый на момент рождения. Ребенок был, вроде бы, доношенный. Сейчас еще проводится гистологическое исследование.

Якщо дослідження підтвердить факт убивства, горе-матері загрожує до 5-ти років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
сколько таких случаев.трахаться всем надо,а ребенка-зачем?
предохраняться нужно офца если родила отдай в приют .

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.