Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві псевдоміліціонери викрали бізнесмена

5 квітня 2012, 10:11
Дата ефіру/події: Четвер, 5 квітня 10:11

Народився в сорочці - так кажуть міліціянти про столичного бізнесмена, котрого викрали і мало не вбили. Тільки дивом підприємець утік з-під носа у кривдників. Історію свого порятунку він розповів і нашим кореспондентам.

Цей чоловік просить його не показувати, бо замовники викрадення досі на волі. Розповідає,  пізно ввечері повертався додому. Дорогою перестріли двоє.

Постраждалий:

- Они предоставили удостоверение милиции. Предложили проехать к ним. Объяснив, что я подозреваюсь в убийстве.

Дорогою бізнесмен зрозумів - його везуть не до міліції.

Постраждалий:

- Был преставлен ствол пистолета со стороны сидящего рядом и слева был в ребро высунут нож. Сказал - ты заказ. Будешь молчать будешь дольше жить.

За деякий час чоловік попросився в туалет і скориставшись нагодою - накивав п'ятами. Та кремезні чоловіки наздогнали босоногого бранця.  Добряче відлупцювали, аби він і не думав більше про втечу. Аби підприємець не бачив, куди везуть - йому на голову натягли мішка. Та дорогою бандити запропонували бізнесменові волю, якщо дасть їм 200 тисяч доларів. Потім передумали. Згодом, викраденого поклали до багажника іншої автівки. Там чоловік зумів звільнитися від пут. А коли машина пригальмувала, йому вдалося вибратися.

Постраждалий:

- Открыл его, на ходу вывалился с автомобиля, повезло, вывалился на площади, где люди ехали на работу, автобус остановился. Они быстро сели в машину и уехали.

Перехожі допомогли постраждалому. Він звернувся спочатку до медиків, а потім до міліції. Викрадачі привезли бізнесмена з Києва до Рівного. Двох бандитів упіймали трохи згодом, ще одного - шукають. Усі вони з кримінальним минулим.

Оперативний співробітник Оболонського РУ міліції м. Києва:

- Підозрюваним пред'явлено звинувачення за викрадення людини зараз вони у СІЗО, третій у розшуку.

За оперативною інформацією, третій зловмисник Захар Казнодзей. 62-го року народження. Може переховуватися на території Західної України. Якщо ви знаєте місцеперебування цього чоловіка - телефонуйте до міліції. Водночас слідчі шукають і замовника викрадення бізнесмена. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Yup, that'll do it. You have my apperictaion.
Faryal 23.07.2012, 10:17 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.