Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині ревнивець ледь не зарізав двох братів

21 квітня 2012, 11:11
Дата ефіру/події: Субота, 21 квітня 11:11

У місті Березному на Рівненщині молодик порізав двох рідних братів-перевізників. На лікарняні ліжка вони потрапили через банальні ревнощі. А ось порушувати кримінальну справу на нападника міліція не поспішала.

Агресивно налаштований чоловік прийшов на автовокзал забирати привезену з Рівного передачу. Одразу звинуватив водія маршрутки в залицянні до своєї  дівчини, яка й передала того нещасливого пакунка. Водій від задерикуватого чолов`яги відмахнувся, та вже наступного дня йому зателефонували.

Анатолій Челик, постраждалий:

 Десь в 13.30 дзвонить мені, я підняв трубку. Там такі погрози пішли, що я такий підбір слов не чув. Де ти? Мені треба з тобою зустрітися, тебе порвем, поріжемо, поріжу твою сім'ю. Я вже пробив, де ти тусуєшся, хто ти такий, всіх поріжемо.

 Аби з'ясувати стосунки, чоловіки зустрілися на Березнівській автостанції. Водій заручився підтримкою колеги та брата. Його опонент прийшов з двома товаришами. Ревнивець чи не одразу вихопив з кишені ножа. 

Ігор Челик, постраждалий:

Вот спину, зразу мені спину порізали і от, будь ласка, подивіться - ноги. Що я маю 40 років і не можу ні ходити.

Анатолій Челик, постраждалий:

В мене два поранення на нозі, три шва під оком, на лобі.

Скільки ви сказали, вам швів наклали?

- Десь тридцять швів. Тільки на одну передню рану і на задню рану десь десять швів, ну і тут десь по чотири шва.

Лікарі кажуть: нині життю обох постраждалих нічого не загрожує, утім реабілітація може бути тривалою.

Микола Скакун, травматолог Березнівської центральної районної лікарні:

Доставлені одразу в операційний блок, рани оброблено, ушито. На даний момент стан стабільний, здоровю та життю пацієнтів не загрожує.

Міліція в цій історії на позиції нейтральних спостерігачів - різників досі не затримали. Місцеві правоохоронці взагалі відмовляються говорити про бійку. Кримінальну справу за фактом бешкету порушили лише останнього дня визначеного за законом терміну.

Олег Середа, керівник слідчого відділу Березнівського РВ міліції:

Вони встановлені особи, будь-які прізвища, особи, нюанси конфлікту, я зараз говорити не можу у зв'язку з тим, що такі факти потребують тривалого розслідування, можливо два місяці, можливо впродовж чотирьох місяців.

Катерина Попенко, співробітниця сектору УМВС України в Рівненській області:

Ці особи не затримані, тому що для того, щоб арештувати і затримати, потрібно пред'явити обвинувачення, але у справі ще не зібрана достатня кількість доказів, щоб пред'явити їм обвинувачення саме у вчиненні хуліганства.

З огляду на таку реакцію правоохоронців, постраждалі тепер потерпають за безпеку своєї родини. Адже за інформацією братів, їхній кривдник є родичем директора великого місцевого підприємства. Люди впевнені - саме тому справу про різанину намагаються зам`яти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Врут
Вася 16.07.2015, 01:47 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.