Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 24 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Київській області син вбив матір та намагався зарізати вітчима

25 травня 2012, 09:55
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 травня 09:55

На Київщині син з друзями зарізав свою матір та мало не відправив на той світ вітчима. Все через тисячу єврів, яку хотів поцупити на розваги.

Що виклик нехибний, співробітники ДСО, які вночі приїхали ось у цей будинок, збагнули одразу.

Олександр Островський, молодший інспектор групи затримання ДСО м. Києва:

Побачили у вікні, як двоє молодиків у масках бігали по будинку. Блокуваши будинок, я побіг на тил і побачив, як з балкону вистрибнув чоловік окривалений і за ним гналися двоє в масках.

Побачивши міліціянтів, переслідувачі сховалися в помешканні. Тим часом на місце до правоохоронців приїхало підкріплення. Зрозумівши, що шансів на втечу не лишилося, невідомі вирішили здатися.

Приехали сюда с целью деньжат, а потом отдохнуть.

Кого грабували? Вот этот дом. Надеялись на то, что около тыщи евро будет.

Цьому молодикові тільки шістнадцять. А він без жалю і каяття пригадує нічні події. Каже, думали нишком забрати гроші та піти. Але їх помітили. Свідків вирішили не лишати. Юнак спокійно розповідає, як і кого вбивали.

Кто сдесь живёт?

- Мой отчим и моя мама. Начали дело делать, потом мать выбежала, беда началась.

- Що трапилося з мамою?

- Ох, убил маму.

- Сам?

- Угу.

Труп жінки виявили на другому поверсі. Чоловіка в тяжкому стані забрала швидка. Крім ножових поранень, під час утечі від різників він зламав ноги.

Андрій Костромін, заступник керівника центральної лікарні Києво-Святошинського району:

Множинні колоті рани черевної порожнини, перелом двох щиколоток. Терміново хворий взятий в операційну. Проведена ревізіція черевної порожнини, ушиті ножові поранення кишківника. Їх було 7. Проведена зупинка кровотечі, хворий в реанімації. Будемо надіятися, що хворий виздоровіє.

Правоохоронці саме мали намір конвоювати затриманих до відділку, аж раптом один з парубків вирішив зізнатися. На цих кадрах він розповідає про ще один труп у недобудованій споруді. Оперативники мчать туди і дійсно знаходять на підлозі закривавлене тіло 14-річного хлопця. За свідченнями затриманого - то їхній знайомий. Навіщо скоїли це вбивство, нині з'ясовують слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.