Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 25 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві знов підпалили авта

29 червня 2012, 14:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 червня 14:03

З автофеєрверків розпочався День конституції для мешканців Деснянського району Києва. На подвір'ї на проспекті Маяковського палали три автівки. 

Юрій дивиться на свого чотириколісного погорільця  й не знає, що казати. Близько третьої ночі спрацювала сигналізація. Найгірша думка - автокрадії. Коли вибіг надвір, побачив, що його Ланос у вогні. У тім, що авто підпалили, сумнівів немає. Питання єдине. Навіщо?

Юрій, постраждалий:

- Не знаю, честно говоря, причину. Просто смысла не вижу палить машину. Вот какая выгода тому, кто спалил? Делать больше нечего.

Та Юрій не єдиний, до кого вночі прийшло лихо.

Олег Костюченко, старший інспектор Деснянського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- За шість хвилин прибули підрозділи 13 пож. частини,  було встановлено, що горить автомобіль Опель Астра та автомобіль Ланос,  які знаходились на зеленій зоні житлового будинку, також в результаті пожежі було пошкожнено Шеврове Каптива. Першочерговою причиною на даний момент являється підпал.

Шевроле хоч і не підпалювали, та господар цього авта за компанію з Опелем дістав чималих збитків. Поки міліція шукає зловмисників, місцеві жителі висувають версії: від помсти до боротьби зі стихійним паркуванням.

Людмила Володимирівна, мешканка м. Києва:

- У нас неспокойные дворы из-за того, что перед нашим домом находится киоск, который круглосуточно торгует водкой. Построили площадку для детей, вокруг машины, ночью тут вобще невозможно, наверно, люди борятся с этим, а что делать.

Олександр, мешканець м. Києва:

- Скорее всего те, которые берут за место деньги за охрану, хотят, чтобы бегали к ним.

Віктор також вважає себе постраждалим. Розповідає - у жовтні його авто також спіткало лихо. Щоправда, не таке страшне.

Віктор, мешканець м. Києва:

- Выбили лобовое стекло, бревно вставили прямо в окно, окна повыбивали.

- Це для вашого дворика нормальне явище?

- Мабуть так.

Після нічної пригоди автівок на газонах не поменшало. Люди бояться, але кажуть - вибору не мають. Організовані стоянки - задорогі, на страхування грошей також бракує. Тож доводиться лишати машини під вікнами і сподіватися вранці побачити їх неушкодженими.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Продается Ланос (вернее то что от него осталось) 0667669076
передняя часть полностью уцелела!!!
Юрий 29.06.2012, 20:41 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.