Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луцьку злісний порушник опирався ДАІвцям

7 серпня 2012, 22:52
Дата ефіру/події: Вівторок, 7 серпня 22:52

На півторагодинну шарпанину із заламуванням рук, погрозами та обопільними звинувачуваннями перетворилося спілкування луцьких ДАІвців із кермувальником автомобіля Пежо на одній із міських вулиць. Інспектори лише попросили показати документи на машину. Власника легковика це так обурило, що він зачинився всередині. А вийшов назовні, тільки коли побачив відеокамеру. Згодом виявилося: весь "концерт" через кілька порушень. Платити за них штраф водій не хотів.

Не швидка, але не за правилами їзда для 34-річного Олександра перетворилася на жах. У салоні його малолітражки всі 40 градусів за Цельсієм, а чоловік уперто не виходить назовні для спілкування з представником міліції. Каже: нічого не порушував, тож і не відповідатиме! 

Руслан Дубень, інспектор ДАІ Луцького МВ міліції:

- Значить, під час нагляду за дорожнім рухом у місті Луцьку по вулиці Набережній мною було помічено автомобіль, який безпричинно рухався в лівій смузі, тобто порушував правила розташування. Порушував пункт  11.2 11.5 правил дорожнього руху.

Та визнавати свою провину кермувальник легковика не квапиться. Він увімкнув аварійку, заблокував двері й не виходить з авта. Тактику змінив, коли побачив відеокамеру.

Олександр, затриманий:

- Якщо я такий злосний, хай викликають понятих, визивають лафету, складають протокол затримання - я не проти. Просто для мене це принципова справа, зрозумійте. Це не вперше у моєму житті, і надалі я тільки так і буду працювати з цими працівниками. Коли вони мені просто хамлять, забирають в мене телефон. Я просто їх боюся. Реально. От ви приїхали - я вийшов.

Вийшов, але ненадовго. Після вмовляння чоловік показує права і хутко назад до салону. На інші запитання ДАІвців відповідати не хоче, оглянути авто не дає. Тож міліціянти йдуть на штурм.

- Та ладно, закривай його давай.

- Я покажу всі документи! Ну що, це нормально?

- Нормально! В машину його туди.

- Я покажу всі документи, що це таке? Ей, відео.

- Відео тобі буде потім.

Віктор Бандура, керівник ДАІ м. Луцька:

- Ми його попросили пройти до нашого автомобіля і не чинити незаконних дій. А він одразу вчинив непокору законним вимогам. Намагався мене відштовхнути від себе, причому через вікно бокової дверки проник знову в салон свого авто і хотів залишитися там далі зачиненим. До нього були застосовані заходи фізичного впливу - прийоми рукопашного бою.

Автівку Олександра міліціянти оглядають уже за п'ять хвилин. При свідках і з відеокамерою. Кажуть, чому затриманий півтори години влаштовував виставу - збагнули одразу: немає страхового полісу, аптечки, вогнегасника. Затриманого доправляють до райвідділу. Далі в цій ситуації, зазначають міліціянти, розбиратиметься суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ух, ребята, мент готовил материал ... действия водителя полностью правомочны, мало того, что п.11.2 и 11.5, прямо не запрещают движение в левой полосе, по 11.2 было розяснеення, что он носит рекомендательный характер ... менты нарушили статей 10, скоты
Руслан 07.03.2013, 15:53 ответить
Комментарий удален
НТН, что ж вы делаете, а??? Как можно быть такими бессовестными??? Хватит подыгрывать банде!!!
Назар 06.10.2012, 00:16 ответить
покрывателей бандюг в форме и тех, кто суть изкажает НА КОЛ всех. твари подхалимные..
ЕНОТ 06.10.2012, 00:01 ответить
Комментарий удален
Дайте опровержение сами и хоть как то сохраните – честь канала. А в прочем, откуда вам про такое знать. Неужели весь канал ментовские подстилки? Люди! Аууу! А в ответ – тишина!
Но вы не расслабляйтесь, дадите опровержение по решению суда. Уж ДК вам это «устроит».
Комментарий удален
Давайте теперь опровержение в эфир - извиняйтесь перед водителем!!! Сделали из него преступники на всю страну в глазах тех кто не разбирается в законах.
Вадим 05.10.2012, 22:38 ответить
Извинения будете приносить?

Відмову ОСОБА_3 вийти з автомобіля не можна вважати злісною непокорою законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, тому що жодним нормативним актом не передбачено обов'язковість виходу водія з автомобіля при зупиненні його працівниками міліції.
eaglelite 05.10.2012, 22:37 ответить
Комментарий удален
нтн, заведите себе нормального юриста и показывайте ему ваши говносюжеты перед выходом в эфир. А так на всю Украину типа "новость" показали, а оно вон как получилось, не виноват-то водитель. Как говорится, ДК рУлит!
Саша 05.10.2012, 22:20 ответить
Ну что нтн?, оно стоило тех денег которые заплатили гаишники за сюжет?
Надеюсь выгребите по полной.
Октябрь 5, 2012 - 20:00
Прокуратура наказала луцких ГАИшников, которые арестовали водителя за отсутствие аптечки
AKAIK you've got the asenwr in one!
Mary 23.08.2012, 16:48 ответить
Странно что милиция не убила водителя за отсутствие аптечки!!! Сейчас такое время что если нет аптечки, могут убить сотрудники милиции, а потом все телеканалы это покажут как: "Водитель не имел аптечки и хотел уйти от ответственности"! Но "ГЕРОИ" милиционеры задержали опасного преступника без аптечки!! Дыбильный канал, дыбильные журналисты, дыбильные менты которые не знают что такое действие по закону, хотя чему тут удивляться, именно такие и выбрали президента и теперь радуются беспределу!!!

Судьи, менты, прокуроры и остальные отбросы общества, поймите, ваши дети будут жить в этой стране!!! Вы делаете все возможное чтобы ваши дети вас ненавидели и чтобы ваши дети жили как можно хуже в этой стране!!! Надеюсь ваши дети поймут это и откажутся от таких "родителей"
Смешно 20.08.2012, 16:30 ответить
Удивительно, ни одного комментария, осуждающего "злісного порушника, який опирався ДАІвцям".
Плохо сработали журналисты?
Влад 16.08.2012, 22:26 ответить
телеканал НТН официально пропагандирует совершение уголовных преступлений сотрудниками ГАИ и их полную безнаказанность. Власть морально готовит население к тому что скоро все будут сидеть на нарах если не будут платить дань по первому требованию государственного служащего. Позор вашему каналу куда смотрит прокуратура, ГАИ и НТН пропагандируют беззаконие, при этом гражданина называют злостным нарушителем, ПОЗОР телеканалу.
911 16.08.2012, 15:38 ответить
Менты = жвачные животные.

НТН - обоср.лся с этим сюжетом, где пропиарили нарушение закона.

Интересно как долго мой пост не удалят?
Роман 15.08.2012, 14:28 ответить
Гнусный каналишко. Вы, мало того, что сами законов не знаете, так и это чудо в погонах показываете.
В нормальной стране, за то, что наговорили на камеру эти обротни - они бы уже улицу мели, а не за наши налоги на шкодах задницы свои возили. Требование сесть в служебный автомобиль априори незаконное. Журналисту с нарисованной бородкой - учи матчасть, пешеход.
Дмитрий 14.08.2012, 11:11 ответить
Невже репутація каналу ваджливіша за гроші???
Дуже прикро за беграмотність і необдарованість журналістів.
Так популярних і банальних речей про "вогнегасник, аптечку" і не знати.
Хлопці і дівчатка, перед тим як робити "заказуху" розглянте предметну область... все жтаки професіоналами себе називаєте...

З критикою та неповагою,
Олексій Діденко

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.