Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жінка вистрибнула з вікна лікарні у Маріуполі

23 серпня 2012, 01:45
Дата ефіру/події: Четвер, 23 серпня 01:45

У Маріуполі жінка вистрибнула з третього поверху пологового будинку. 31-річна пацієнтка гінекологічного відділу просто хотіла політати. Від загибелі "каскадерку" врятувала подушка, яку вона взяла з собою. Проте з тяжкими травмами постраждала опинилася в реанімації.

Лікарі цього пологовогу будинку й досі не оговталися від шоку. Кажуть - нічого не віщувало лиха. 31-річну Марію до гінекологічного відділу привезли ще 16-го серпня, зробили їй операцію. Жінка майже видужала після хірургічного втручання, її мали виписати. Аж раптом сталося лихо. Вона вийшла зі своєї палати, спустилася на один поверх униз і зайшла до маніпуляційної кімнати.

- В 3 часа ночи она зашла в эту комнату, манипуляционную. Постовая акушерка сидела в следующей комнате и занималась своими делами. Она потихоньку вошла сюда, неся в руке подушку, она взяла из палаты у себя, зашла в эту комнату, открыла это окно, сняла противомоскитную сетку и полетела вниз.

Стогін почули лікарі й медсестра, які працювали на першому поверсі. У пітьмі знайшли жінку, що лежала під лавкою.

Михайло Николаєв, головний лікар пологового будинку №2 м. Маріуполя:

- Был произведен осмотр на месте. Они увидели, что крови вокруг нет, а только огромные синяки под глазами. Вызвана скорая помощь и больная транспортирована в реанимационное отделение больницы скорой медицинской помощи.

Лікарі припускають: жінка до польоту готувалася заздалегідь, проте не знають, що саме штовхнуло її до цього. Нині медики намагаються врятувати "каскадерку". Через падіння з висоти вона дуже вдарилася головою й дістала кілька переламів. Та потроху приходить до тями.

Віталій Глицай, заввідділу лікарні швидкої медичної допомоги м. Маріуполя:

- На сегодняшний день ее состояние стабильно тяжелое, наметилась положительная динамика. Сейчас она… появились элементы сознания, она адекватно отвечает на некоторые вопросы, но быстро истощается. Продолжается интенсивное лечение, наблюдение.

Нині з'ясовують - чи не мала жінка проблем із психікою.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.