Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві відбувся доброчинний турнір з метою зібрати гроші на лікування дитини

26 вересня 2012, 21:46
Дата ефіру/події: Середа, 26 вересня 21:46

У Києві відбувся бійцівський турнір. Спортсмени змагалися не за титули чи нагороди, а заради доброчинної мети - зарадити хворим дітям. Один зі співорганізаторів дивом вижив після жахливої ДТП і після цього вирішив присвятити своє життя допомозі нужденним.

Автівка на шаленій швидкості злетіла з траси й застрягла між електроопорою та білбордом. З чотирьох людей, які були в легковику, дивом вижив лише один. Коли Микола Акеджанов вийшов із лікарні - вирішив присвятити все своє життя допомозі хворим. З часу аварії минуло вже більше року. Тепер він разом із приятелями проводить бійцівські турніри, а зібрані гроші передає на лікування дітям.

- Чтобы все было хорошо, и чтобы больше мы не собирали. Щоб ця коробочка допомогла!

Єдуард Дворецький, перший віце-президент української федерації кікбоксингу:

- Проводим очень много мероприятий: любительских соревнований, а также и полупрофессиональных мероприятий. Цель которых была - поддержать больных детей.

Спортсмени, які подарували глядачам масу емоцій, поділяють думку організаторів.

Євген Гарда, учасник доброчинного турніру:

- Я с радостью принял участие в этом турнире, так как надеюсь, это поможет больным детям.

І це вже не перша така доброчинна акція.

Єдуард Дворецький, перший віце-президент української федерації кікбоксингу:

- Помогали девочке, больной церебральным параличем. Девочка была, здесь мы ее награждали. Мы тоже собираем. Ходим по-старому со шляпой по кругу. Собираем деньги и дарим вместе со шкатулкой больному ребенку.

Всі кошти, які вдалося зібрати, урочисто передали батькові півторарічного Тимофія. Хлопчика, що страждає на гемофілію, лікарі готують до чергової операції. 

Юрій Орлов, головний дитячий нейрохірург МОЗ України:

- Ребенок, страдающий врожденной патологией свертываемости крови. Это гемофилия А, это нарушение свертываемости крови. Любое повреждение сосуда вызывает кровотечение, которое спонтанно само не останавливается. Поэтому эти пациенты практически всю жизнь находятся на вот этих поддерживающих факторах.

Сергій Гульбов, батько хворої дитини:

- Я хочу искренне выразить свое благодарение тем людям, которые помогли в организации этого турнира. И я надеюсь, что это поможет нашему ребенку и многим другим детям, которые нуждаются в лечении и в помощи.

Допомогти цій дитині рідні просять і глядачів НТН. Реквізити для перерахування коштів та контактний телефон батька хворого Тимофія ви бачите на екрані.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
IMHO you've got the right asewnr!
James 30.11.2012, 00:44 ответить
Ой, если Дворецкий участвует в этом деле, то 60% украдет себе. точно так же, как берет призовые у спортсменов за 1-3 места на чемпионате Мира и Европы. Не доверяйте Дворецкому!!
Андрей 29.11.2012, 22:10 ответить
Хорошее мероприятие, побольше бы таких людей!
Филипп 29.09.2012, 18:56 ответить
Была уже второй раз на подобного рода соревнованиях. Все очень понравилось. Особенно хотелось выделить организатора мероприятия - Николая Акиджанова, который в первую очередь своей деятельностью помог больному ребенку!
Ирина 27.09.2012, 16:58 ответить
была на соревнованиях первый раз, все очень понравилось))) ребята молодцы!!!
Очень хорошие ребята знаю!!!
Аликсей 27.09.2012, 11:24 ответить
в моєї подруги хвора дитина. Його діагноз церебрально-мінімальна дисфункція.підкажіть, будь-ласка як зібрати гроші на його лікування!
іра 30.10.2012, 11:34 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.