Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 16 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Горлівці гра з сірниками згубила дітей

24 грудня 2012, 23:27
Дата ефіру/події: Понеділок, 24 грудня 23:27

Двоє малюків загинули у вогні в Горлівці, що на Донеччині. Коли батьків не було вдома, вони вирішили погратися сірниками.

Трагедія сталася в цьому будинку близько п'ятої вечора. Братики двох і трьох рочків були в хаті самі. Батько ще не повернувся з роботи, а мати вийшла. Сусіди подейкують - останнім часом жінка полюбляла хильнути.

- Раньше она не любила, когда был у нее один ребенок, вторым ходила. Тогда, бывает, сидим, говорим: иди к нам, а та отказывается. А тут сейчас говорят, что пошла к соседям синьку глотать.

У селищній раді кажуть: малі завжди були охайні й доглянуті, ходили до дитячого садка. Тож сім'ю не вважали проблемною. Проте батьки не застерігали хлопчиків, що гратися з вогнем небезпечно.

Олена Ходусова, Гольмівський селищний голова:

- Она сказала, что дети часто брали спички и пользовались отцовской зажигалкой.

Пожежі, власне, не було, але чад за лічені хвилини наповнив оселю. Його помітили надто пізно.

Валерій Бондар, співробітник муніципальної пожежної охорони:

- Дети были брошены дома и находились они там одни, можно сказать, больше часа, чтобы комната полностью наполнилась дымом и они отравились этим угарным газом.

Нині всі обставини загибелі дітей з'ясовують правоохоронці. Вони припускають, що за смерть малюків їхні батьки потраплять за грати.

Вікторія Філина, старший слідчий Микитівського РВ міліції м. Горлівки:

- В настояний момент проводится проверка и решается вопрос о возбуждении уловного дела по ст.. 166 "Злостное невыполнение родителями обязанностей по уходу за ребенком, повлекшее тяжкие последствия".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.