Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині затримали афериста-самозванця

15 квітня 2013, 21:31
Дата ефіру/події: Понеділок, 15 квітня 21:31

Хочеш жити - умій крутитися. На Волині чоловік називався полковником МВС, брався владнати будь-який клопіт, передусім - розмитнити автомобіля. Гроші шахрай брав наперед. І зникав. Так збагатився на мільйон гривень.

Афериста затримали на гарячому. Щойно він обібрав чергового клієнта - поклав до кишені кругленьку суму й пообіцяв довірливому лучанинові за тиждень ввезти з-за кордону vip-машину.

Викрили 26-річного молодика люди, яких він ошукав. На столах слідчих заяв на нього назбиралося за десяток. Постраждалі кажуть: довіряли, бо все було по-дорослому.

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області:

- Зняв офіс на території міста Луцька. Офіс недешевий, у престижному місці. За нього вчасно виплачував кошти. Наняв до себе на роботу бухгалтера і ще декількох працівників. Укладають договора, але не можу зрозуміти: гроші просто передавали. Це - і 30 тисяч, і 40 тисяч доларів, 250 тисяч гривень…

Хоч кримінальне провадження розпочате, Олександр себе винним не визнає. Поводиться спокійно й впевнено.

Олександр, затриманий:

- Чому ви тут?

- Я не хочу рассказывать. 

- Бо знаємо, що вчинили кілька шахрайств.

-  Еще не доказано ничего. Когда в суде будет доказано, тогда будем говорить.

Загалом, кажуть правоохоронці, за час своєї діяльності на Волині підприємливий молодик збагатився на мільйон гривень. Умів переконувати та ще й був при погонах.

Юрій Клок, керівник сектору УМВС України у Волинській області:

- Використовував підроблені посвідчення на ім'я іншого громадянина. Представлявся високопосадовцем, також використовувався ним і форменний одяг полковника. Обманом найбільшим його було те, що пропонував ввезти в Україну авто по заниженим цінам і зареєструвати їх в органах інспекції. 

Цікаво, що зловмисник - не українець. Сюди прибув нелеґально з Молдови. Та найбільше вразило міліціянтів інше - Олександр нещодавно втік з місць позбавлення волі й його розшукують. Тепер усіх, хто впізнав у цьому молодикові свого кривдника, волинські силовики просять зголоситися.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.