Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Статевий скандал на Львівщині

18 квітня 2013, 23:35
Дата ефіру/події: Четвер, 18 квітня 23:35

Заміжня мешканка Львівщини й мати трьох дітей стверджує, що її зґвалтували в неприродній спосіб троє невідомих. А міліція не реагує. Правоохоронці ж запевняють: розпочали кримінальне провадження і докладають зусиль. Підозрюваних знайшли одразу. Вони зізналися, що мали статевий зв'язок із молодицею, але з її згоди. Потім, мовляв, жінка вирішила ще й підзаробити, тож почала вимагати гроші, шантажувати зверненням до міліції.

Сьогодні Ганна у психіатричній лікарні - звернулася до лікарів по тому, що сталося. Каже, наприкінці березня її зґвалтували троє невідомих молодиків у неприродній спосіб. При цьому принижували й катували.

Ганна Луцько, постраждала:

- Вони як іздівалися наді мною, вони реготали, і кожен тягнув в свій бік, шарпали мене отак, знаєте. То за ноги, то за руки.

Зі слів жінки, посеред білого дня в селі Жовтанцях її силоміць заштовхали до автівки і відвезли в недобудову. Молодики розважалися з нею близько трьох годин, а коли набридло - доправили додому. Наступного дня постраждала звернулася до міліції. Утім, на думку дядька Ганни, правоохоронці поставилися до заяви недбало. Не взяли навіть речей на експертизу.

- Насильники, над нею коли знущалися, могли лишитися сліди сперми, могли і слюна, і інші, жирні пальці. І так дальше, воно щось повинно виявитися.

Іван Лихопатер, дядько постраждалої:

- Вони не зробили те, що мали спочатку зробити - зареєструвати і допитати каждого окремо. Вони мали час зробити з ним очну ставку. Все це можна було зробити.

Усе й зробили - запевняють у міліції. Одразу розпочали кримінальне провадження - та тільки постраждала прийшла із заявою про бешкетницькі дії стосовно неї з боку невідомих, а не про зґвалтування. До того ж плуталася у свідченнях, а про сексуальну наругу повідомила лише через кілька днів.

Назарій Попівняк, керівник відділу Кам'янсько-Бузького РВ міліції:

- На даний час встановити істину по справі вкрай важко в зв'язку з тим, що сама потерпіла неодноразово зверталася в міліцію з одного і того самого приводу, однак з іншими показаннями. В своїх перших заявах громадянка Луцко вказувала на осіб як незнайомих, однак в ході слідства з'ясовано, що вона з даними громадянами була знайома на протязі певного тривалого часу, близько двох років.

Журналістам Свідка вдалося знайти трійку підозрюваних. Хлопці зізналися - того дня мали природні статеві зносини з Ганною. Усе було за взаємної згоди. Далі, кажуть, жінка почала їх шантажувати: вимагала двадцять тисяч гривень за мовчання, а потім - і п'ятдесят. А коли не добилася свого - звернулася до міліції.

Підозрюваний:

- Занялись коханням природнім способом. Можна сказати, як все. Відвезли її додому. Нічого такого не було. Для чого її примушувати, якщо вона згідна була з нам сама їхати, сама віддихати. Давала гроші на горілку.

У крамниці, де раніше працювала Ганна, про зґвалтування чули. Утім, її колишні співробітниці віри цьому не ймуть. Поза камерою кажуть - жінка не надто розбірлива у зв'язках, тож могло бути всяке.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.