Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі стався напад на інкасаторів

22 квітня 2013, 22:57
Дата ефіру/події: Понеділок, 22 квітня 22:57

Перестрілка на жвавому перехресті в Одесі змусила перехожих впасти на асфальт. На вулиці Сегедській четверо грабіжників напали на інкасаторів, підстрелили одного з травматичної зброї та спробували втекти. Тут під'їхали правоохоронці й розпочалася гонитва.

Вуличні продавці про гучне пограбування згадують із жахом. Кажуть - троє чи четверо чоловыків у цивільному наздоганяли молодика з пістолетом у руці.

- Чотири догоняли одного, п'ятого. Стріляли всі.

Катерина, свідок:

- Люди все боялись. Женщина аж упала на асфальт там. Вроде плакала. Я сама не видела, потому что присела. Ну, страшно.

За кілька хвилин до першого пострілу біля зупинки громадського транспорту зупинилася машина з інкасаторами. Один пішов по гроші, водій залишився в салоні. Раптом до авта підскочив чоловік у темних окулярах і вистрілив кермувальникові в обличчя. Хтось із перехожих зателефонував до міліції.

Володимир Босенко, керівник Одеського МУ міліції:

- Незамедлительно были задействованы все наряды милиции, которые стоят в единой дислокации. Также оперативно-поисковые группы по предотвращению грабежей.

Міліція прибула за хвилину. Одразу затримала трьох розбійників, що намагалися втекти з місця злочину автом. Четвертого впіймали неподалік парку Перемоги. У нього вилучили травматичного пістолета. За скоєння нападу вже розпочате кримінальне провадження. Один з інкасаторів із пораненою щокою в лікарні. Інший - оговтується від шоку.

Юрій, постраждалий:

- Это могло закончится очень плачевно. И для меня, и для моего напарника, и для тех, кто находился рядом. Просто случайные люди могли пострадать. Средь бела на остановке было много людей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
блять враньё на вранье!!!вы хоть думайте что говорите!!!как можно что то говорить не зная всей правды!
аня 26.04.2013, 02:17 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.