Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові оплакують талановиту дівчинку, яка загинула в Сімеїзі

1 червня 2013, 11:48
Дата ефіру/події: Субота, 1 червня 11:48

Батьки 10-річної львів'янки Діани Сидельник, що трагічно загинула у кримському санаторії, вирушать по тіло доньки наступного дня. Родичі чекають на батька дівчинки, який їде з Чехії. Мала навчалася у львівській 77-й школі й була однією з найліпших учениць. Учителі розповіли - Діана дуже раділа можливості побувати в дитячому санаторіїї. Це була її перша поїздка без батьків.

Класний керівник Діани, щойно дізналася про смерть улюбленої учениці - розвісила над дошкою всі нагороди п'ятого-А. У кожній - заслуга дівчинки. Вчителька показує журнал - там навпроти Діаниного прізвища лише позитивні оцінки.

Романна Тиховецька, класний керівник загиблої дівчинки:

- Творча дитина! Розумна дитина! Інтелігентна дитина! Втрата невимовна! Це є пуста ніша тепер в сім'ї на все життя, через чужу халатність.

Це була перша в житті самостійна поїздка Діани, розповідає директор школи. Каже, дівчинка раділа неймовірно - сподівалася знайти нових друзів та набратися вражень. Путівку отримала як винагороду. Вона була безкоштовна, заплатили лише за дорогу. Їхати в санаторій треба було ще до завершення навчального року. Та вчителі відпустили - бо теж дуже раділи за вихованку.

Ольга Прокопишин, директор СШ №77 м. Львова:

- Мама пояснила нам, так що вона ходить в позашкільний заклад і там вона як учениця, яка гарно малює, вона отримала таку нагороду, таку путівку за конкурс, де вона малювала.

У школі жалоба - тут скасували всі заплановані заходи. І учні і вчителі думають і говорять лише про Діану.

Ольга Прокопишин, директор СШ №77 м. Львова:

- Дуже талановита дитина, дуже талановита. Різнопланова дитина, тому що, я кажу, вона і співала, вона і малювала, вона і віршики складала.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.