Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 31 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці викрили будівельну аферу

10 липня 2013, 22:58
Дата ефіру/події: Середа, 10 липня 22:58

Масштабну будівельну аферу викрили у Києві. Ділки продавали житла в недозведеній багатоповерхівці в середмісті, хоча не мали жодних документів на право власності на земельний наділ.

47-річний Віктор ховає обличчя. Чоловік бідкається: життя прожив і вважав себе юридично грамотним. Тож не думав, що його так спритно зможуть обкрутити навколо пальця продавці квартир.

Віктор, мешканець м. Києва:

- На здании первой очереди, на Дегтяревской, висит плакат о продаже квартир. На первом этаже находится отдел продаж, зашел туда, великолепно подготовленые специалисты, девочки средних лет, хваткие, зубатые, сильные, великолепно оформленный офис.

Ось у цьому будинку в центрі міста й мала бути омріяна квартира. Віктор розповідає: йому сподобалося місце розташування житла, привабила й ціна.

Віктор, мешканець м. Києва:

- Подняли меня на крышу здания, я сфотографировал прекрасную панораму Киева с мечтой на двадцатом этаже, на котором мне предложили квартиру. Потом в течении нескольких дней задали ряд вопросов, сопровождали, по 15 звонков в день, сильно, настойчиво.

Чоловік каже: грошей на купівлю нового помешкання не вистачало. Тоді пригадав: у центрі продажу осель йому демонстрували буклет: у ньому фінансовим партнером будівельників вказано банк Надра. Тож Віктор і звернувся до фінустанови по позику. Тут йому й відкрили очі.

Василь Стефанишин, директор служби безпеки банку:

- Мы квартиры-недострои не реализовуем. Банк в данном случае стоит на стороне вкладчиков банка и наших заёмщиков банка, мы работаем только в правовом поле. В данном случае мы обратились в Шевченковское райуправление милиции и очень благодарны им за то, что они в короткие сроки возбудили уголовное дело, провели необходимые следственные действия, тем самым остановили продолжение аферы.

Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження за цим фактом. Утім, у телефонній розмові повідомили: поки що ситуації не коментують, бо триває слідство. Журналісти ж Свідка провадять власне розслідування резонансної справи. Продовження теми дивіться в найближчих випусках нашої програми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Интересно, а какое отношение Андрей Михайлович Конопля имеет отношение а Надра банку??? Что за развод?
Гость 14.07.2013, 22:41 ответить
А кто этот Конопля?
Гость 28.04.2015, 22:45 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.