Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Винуватця смертельної ДТП відпустили під заставу

31 серпня 2013, 11:37
Дата ефіру/події: Субота, 31 серпня 11:37

Хмельницького мажора, який п'яним збив хлопця, відпустили під заставу. Нагадаю, смертельне зіткнення сталося 20 серпня. 19-річний син депутата місцевої обласної ради Дмитро Червонюк розчавив пішохода просто на "зебрі". Свідки кажуть: позашляховик летів зустрічною зі швидкістю 140 кілометрів за годину. Після кривавої аварії водій сховався в лікарні. Це обурило місцевих мешканців, і вони пікетували прокуратуру - вимагали покарати кермувальника. Втім, суд на виступи людей не зважив. І відпустив молодика під заставу - 70 тисяч гривень.

Це моторошне зіткнення зафільмував відеореєстратор у машині таксиста. Північ, дорога освітлена, автівок мало. І раптом на шаленій швидкості на зустрічну виїжджає позашляховик "Тойота". Цієї миті "зеброю" йде парубок. 26-річний Олег Крушельницький повертався з роботи додому. Велетенська машина просто змітає пішохода. Від страшного удару він відлітає на кілька метрів від авта.

Анатолій і Валентина Крушельницькі, батьки загиблого:

- Він за всіх піклувався: і за батьків, і за брата. Більшість за брата. Брат, син розказує молодший: "папа, він був мені за батька".

Олег від страшних травм помер одразу. А ось того, хто позбавив перехожого життя, з місця ДТП забрала "швидка". Водій-убивця - 19-річний Дмитро Червонюк. Син депутата Хмельницької облради. А вже за кілька днів правоохоронці повідомили: він кермував п'яним. Родичі загиблого кажуть: мати порушника після аварії намагалася зв'язатися з ними. Пропонувала грошову компенсацію.

Богдан Крушельницький, брат загиблого:

- Для чого мені гроші, я не верну брата цими грошима. Я що, буду дивитися на них і казати: "брат, як в тебе справи, чим ти займаєшся?" Для чого мені ці гроші?

Місцевих мешканців обурили обставини аварії, та й родичі зрозуміли, що синочка впливових батьків спробують виплутати. Тож люди вийшли пікетувати Хмельницьку прокуратуру. І вимагали, щоб мажора посадовили за грати. Багато хто певен, в лікарні він лежить, тому що хоче уникнути покарання.

Олександр Мартинюк, прокурор м. Хмельницького:

- Не прокуратура бере під варту людей, ви розумієте? Обирає запобіжний захід - суд. Ми сьогодні звернемось із таким клопотанням до суду.

Та суд, вочевидь, не зважив ні на клопотання прокуратури, ні на обурення людей, ні на сльози батьків загиблого, бо відпустив 19-річного водія під заставу - 70 тисяч гривень. Тепер депутатський син до початку слухань буде на волі. Рідні загиблого Олега Крушельницького вже готують апеляцію.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Депутатский выбл..к получил по заслугам: В аварии погиб Дмитрий Червонюк - сын собственника Ровенского льнокомбината

Днем 8 июня в аварии, произошедшей возле города Коростышев Житомирской области, погиб 23-летний Дмитрий Червонюк - руководитель проекта Goldi Jeans. Погибший - сын Олега и Галины Червонюк, владельцев Ровенского льнокомбината и ТМ "Goldi-Льнокомбинат", крупнейшего на сегодня отечественного ритейлера готовой одежды.
Кузя 09.06.2017, 10:22 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.