Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Хлопчик смертельно травмувався на атракціоні в Одесі

6 вересня 2013, 22:17
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 вересня 22:17

П'ятирічний хлопчик дістав смертельної травми на атракціоні в Одесі. Бабуся запустила онука до так званого лабіринту. Малий з'їхав з невисокої гірки в басейн із пластиковими кульками, а там за кілька хвилин його знайшли непритомним. Дитина померла після 4-х днів у стані коми.

Атракраціон "Лабіринт" у парку імені Горького нині закритий. До вчора батьки вважали його одним з найбезпечніших. А діти улюбленим.

- Интересно, весело, хорошо. Я никогда там не ударялся.

Кілька днів тому до цього лабіринту увійшов п'ятирічний хлопчик. Його бабуся гуляла поряд. За хвилину жінка побачила: онук лежить непритомний. Швидка допомога приїхала майже одразу. Проте до лікарні малого привезли вже у стані клінічної смерті. За п'ять днів пацієнт помер. Причина - черепна травма й забиття головного мізку. Як дитина їх дістала - не зрозуміло й досі.

Марина, свідок:

- По слухам, якобы, ходит, что ребенок прыгал на батуте, а потом в лабиринте ему стало плохо.

Керівництво парку також спантеличене - лабіринт зажди вважали абсолютно безпечним.

Іван Мамулашвілі, в.о. директора КП Парк Горького:

- Движущиеся аттракционы, они все проходят проверку. Ежедневно все люди, которые работают на данном аттракционе, обязаны проходить инструктаж по технике безопасности. Это аттракцион не механический, не движущийся. Там нет предметов, которые могли бы повредить ребенку руку, ногу, голову.

Проте батьки зазначають: коли багато дітей - навіть звичайна надувна гірка стає небезпечною.

Ольга, мешканка м. Одеси:

- Ну как их там бывает. 5 человек, 10 запустили. Бывают 5-летние дети, бывают и десятилетние. Съезжала, была куча мала, и шею повредила. С гипсом дите ходило.

За фактом загибелі хлопчика розпочали кримінальнє провадження.

Генадій Фуртат, прокурор м. Одеси:

- Неналежне виконання обов'язків щодо захисту життя та здоров'я дитини. Батькі… Це більш стосується осіб, які за своїми професійними функціональними обов'язками забезпечити дозвілля. В данному випадку це працівники атракціону.

Експерти ж досліджують технічний стан лабіринту. Крім того, в Одесі перевіряють всі паркові атракціони.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Опасный резиновый батут в Одессе ЧП Гуславского прямо в центре фонтана, возле скамеек незакреплённый порыв ветра и трагедия. Батут некачественный, вонючий и токсичный, хотя на вид почти новый. Но это дешовый Китай, попадающий в Украину нелегально без гигиенических заключений, без растаможивания, но это не шлепанцы порвались и выбросил, это опасный аттракцион. Куда смотрит Суворовская администрация, кто разрешил установить этот аттракцион в центре района. Срочно убрать. Дети нашего района достойны качественных аттракционов.
Алексей 13.06.2015, 14:50 ответить
That's really thikinng of the highest order
Arturo 26.09.2013, 02:45 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.