Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У центрі Києва з водогону бив фонтан

8 жовтня 2013, 23:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 8 жовтня 23:30

Відкриття нового фонтана чи черговий прорив водогону? Десятки мешканців Києва зафільмували кількаметрового гейзера, що струменів напередодні ввечері на вулиці Димитрова.

Величезний фонтан, що зненацька завирував у центрі Києва, потішив місцевих витріщак. Киянам такі гейзери вже не дивина. Містяни глузують - це не порив труби, а планова перевірка перед відкриттям чергової пам'ятки.

Наталія, мешканка м. Києва:

- Начала ллятись сильно вода. Фонтан ллявся десь годинку, люди ходили і знімали, як фонтан ллється, на відео. Було дуже ярко - фонтан серед Києва.

Саме на цьому місці працівники Київводоканалу замінювали старі труби на нові. І щоб не позбавляти мешканців води, проклали тимчасову мережу на поверхні. Саме з неї і струменів фонтан. І поки городяни споглядали дійство, робітники з будинку навпроти викликали ремонтників. Інженер офісного центру вини комунальників не вбачає. Переконаний - аварію спричинив невідомий водій.

Іван, інженер офісного центру:

- Когда они трубу новую проложили, они оставили кран, чтобы промыть эту трубу: сварку, чтобы промыть эту грязь, это видно какая-то грузовая машина заезжала, радиуса не хватало и наехала.

Горе-кермувальник про те, що накоїв шкоди, нікого не сповістив і швиденько з місця інциденту втік. Комунальники теж переконують - їхньої вини в аварії немає.

Вікторія Яковлева, радник голови правління Київводоканалу:

- Вентиль этого водовода был огорожен специальными щитами, но к большому сожалению из-за отсутствия парковочных мест просто нерадивыми нашими автомобилистами просто был снесен этот забор и, естественно, пострадал вентиль. 5 атмосфер давления, которые есть в сети, как раз и устроили тот фонтан, которые могли все наблюдать.

Щоб аварія не повторилася, комунальники вирішили не ризикувати і крана назад не приварювати. А водіям радять обачніше паркувати свої авта поблизу місць, де тривають ремонтні роботи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.