Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Черкасах на 16 поверсі з унітазу виліз пацюк

10 жовтня 2013, 22:03
Дата ефіру/події: Четвер, 10 жовтня 22:03

Пацюк в унітазі. Гризуна знайшли у квартирі в черкаській багатоповерхівці. Ймовірно, він потрапив до житла каналізаційними трубами. І хоча дератизацію комунальники роблять двічі на рік, від такої неприємності ніхто з мешканців не застрахований.

Зранку мешканці цієї черкаської багатоповерхівки не знають спокою. Скрізь тільки й розмов, що про пацюка в унітазі. Непроханого гостя побачив господар однієї з квартир. Михайло був свідком цього.

Михайло, мешканець будинку:

- До нього залізла в унітаз на 16 поверх криса чи той пацюк, він там добив його шваброю.

Власник оселі розправився з гризуном і викликав працівників санстанції. Вони забрали мертву тварину на експертизу. Кажуть, могло б бути гірше, якби хвостань вкусив людину.

Федір Михновський, завідувач відділу Черкаської міської СЕС:

- Звичайно, це небезпечно і для мешканців, не тому, що криса - це неприємно, а вона є перенощиком таких інфекційних захворювань, як лептоспіроз.

Ймовірно, пацюк потрапив до квартири каналізаційною трубою, а через унітаз мав намір вибратися на волю. У службі утримання будинків кажуть - зі шкідниками борються по два рази на рік, але від небажаних відвідин ніхто не застрахований.

Світлана Кіфоренко, заступник керівника КП ПРИДНІПРОВСЬКА СУБ:

- Роботи по дизинсекції будуть виконані, на жаль, такі випадки бувають, вони поодинокі, є на те причини, незалежні від нас - це і погодні умови, стан будинків, і захаращення підвальних приміщень.

Коментувати цю пригоду власник квартири відмовився. Каже: і так має клопіт - на згадку про прихід небажаного гостя залишився розбитий унітаз.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.