Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові наркоман обстріляв дитячий садок

30 жовтня 2013, 11:27
Дата ефіру/події: Середа, 30 жовтня 11:27

Дитячий садок обстріляли в Харкові. Міліція з'ясувала, що з пневматичної зброї випустили три кулі. Одна влучила у стінe, дві інші - у вікно кімнати, де саме спала малеча.

Постріли пролунали о пів на першу, дітлахи щойно позасинали - розповідає вихователька. Спершу жінка навіть не зрозуміла, що за звуки. Поки не побачила гумових куль, які пробили перше скло й залишилися на підвіконні із зовнішнього боку.

Світлана Хоменко, вихователька харківського дитячого садка № 363:

- Дети в это время спали. Испугалась, конечно, я. Тоже и таблетки, и все. Нервный шок. Не ожидала: в мирное время, в детский сад. Дети не отреагировали, дети спали. У меня младшая группа, дети с трех лет. Дети по три года, 2, 3 - еще маленькие. Они быстро засыпают. У нас в полдвенадцатого обед, дети кушают и в 12 укладываются. За 20 минут они сразу засыпают, на них это никак не повлияло.

Світлана Хоменко розповідає: навіть встигла побачити бешкетників на балконі багатоповерхівки навпроти закладу. Там були двоє молодиків, які навіть не квапилися сховатись.

Тетяна Стецюра, заступник керівника департаменту освіти м. Харкова:

- Вот так просто взять, средь бела дня, в детский сад целиться, зная, что это детский сад! Просто нет слов. Это недопустимо!

До будинку, з якого стріляли, терміново відрядили міліцію. За кілька хвилин снайпера затримали. Він розповів: стріляв з пневматичної гвинтівки калібру 4,5 міліметри.

Дмитро Бураков, прокурор Московського району м. Харкова:

- Семья неблагонадежная, состоит на учете у работников милиции. Там уже было совершено преступление сожительницей в свое время. Причинила тяжкие телесные повреждения, повлекшие смерть, своему сожителю. Пока мы не знаем. Прошло мало времени, работники милиции проводят проверку.

За інформацією міліції, 27-річний молодик стоїть на обліку як наркозалежний, раніше був засуджений. У скоєному зізнався. Та пояснити, що спонукало його стріляти по дітях - не зміг.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.